Sampaoli tužan i postiđen: Išamarali su nas, nisam očekivao da će biti ovako motivisani

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.03.18. | 10:30

Selektor Argentine se pravda posle istorijskog debakla u Madridu

Postiđen, tužan, razočaran. To vam je Horhe Sampaoli danas. Naslućivao je selektor Argentine da neće uspeti da izbegne poraz sa Gaučosima protiv moćne Crvene furije, ali teško da je očekivao da će biti 1:6, bez obzira što je igrao bez najboljeg fudbalera Lea Mesija.  

Prihvatio je stoički Argentinac činjenicu da je njegov tim, kako sam kaže, "išamaran" sinoć u Madridu, gde je doživeo jedan od najtežih poraza u istoriji.
"Moramo da se pozabavimo ovom utakmicom, jer ovo ne sme da nam se ponovi na Mundijalu u Rusiji. Španija nas je išamarala, ali moramo da treniramo, da radimo naporno. Atipičan rezultat bi mogao da promeni moj način gledanja na stvari, ako se on pravilno ne analizira. Očekuje me dosta važnih odluka, ali ne smem da budem emocionalan. Iznenadili su nas, nisam očekivao da će biti toliko motivisani i igrati toliko ozbiljno", podvlači Sampaoli

Izabrane vesti

SVE KVOTE ZA ARGENTINU NA SVETSKOM PRVENSTVU U RUSIJI

Njegov tim se raspao u drugom poluvremenu kada je Isko preuzeo stvar u svoje ruke.
"U drugom poluvremenu su nas napali vrlo direktno, rezultat se na semaforu brzo menjao u njihovu korist. Odlučili su brzi golovi koje su nam spakovali. Koačan rezultat sam po sebi nameće obavezu da razdrmamo tim i probudimo ga pošto ne smemo da ponovimo ovakvu katastrofu. Hteli smo protiv Španije da se branimo sa loptom u nogama, ali nismo uspeli u toj nameri. Defanzivno smo potpuno podbacili", zaključio je Sampaoli.

Foto: Action Images


tagovi

Horhe Sampaolifudbalska reprezentacija Argentine

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara