"Đorđe Ivanović"
"Đorđe Ivanović"

Sampouzdanje do plafona: Ja ne mislim, ja znam da ću da ostavim dubok trag u Partizanu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.01.18. | 14:19

“Hoću veliku karijeru”, samouvereno kaže novo pojačanje crno-belih

Đorđe IvanovićTitula najboljeg igrača polusezone u Superligi. Obeštećenje kakvo se ne viđa često kad srpski klubovi posluju između sebe. I samopouzdanje koje probija plafon! Đorđe Ivanović na zvaničnoj promociji u Humskoj nije izgledao kao dečačić koji se slučajno obreo u jednom od dva najveća spska kluba već kao fudbaler kome je tu mesto. I po kvalitetu. I po načinu razmišljanja.

Odmah posle izražavanja zahvalnosti i Partizanu i svim saradnicima u dojučerašnjem klubu Spartaku reči koje nikako ne spadaju u kategoriju kurtoaznih kakve uobičajeno slušamo.
"Hoću veliku karijeru i zato sam ovde i došao”, smelo je rekao Ivanović.

Izabrane vesti

Neko će reći možda i previše smelo, ali kad već dolaziš u klub koji se svake sezone bori za trofeje moraš i da pokažeš malo sportske drskosti. Baš je ona, između ostalog, Ivanovića i preporučila crno-belima. Ali jedno je igrati u Spartaku, nešto sasvim drugo u Partizanu. Mnogi nisu uspeli da naprave taj iskorak.

Ni tu se Ivanović nije dao uplašiti.
"Pritsak? Spreman sam, zato sam i došao. Pod pritiskom još bolje igram. Ja ne mislim, ja znam da ću da ostavim ovde dubok trag", ispalio je Ivanović još jednu rečenicu koja će Partizanovim navijačima zazvučati kao muzika za uši.

Uostalom, otkako se čulo za interesovanje crno-belih Ivanović je svojim potezima "kupovao" njihovu naklonost. Ni u jednom trenutku nije krio: Partizan i samo Partizan. Posle skoro mesec dana "natezanja" između dva kluba želja mu se konačno i ostvarila.
"Mesec dana nisam mogao da spavam. A sinoć sam zaspao mirno jer je sve gotovo", otkriva.

Reči na stranu, zna se kako se kupuje ljubav tribine. Samo na terenu. O Ivanovićem igračkim kvalitetima ipak ne vredi mnogo govoriti onima koji ga nisu gledali. Oni će morati da se strpe do početka prolećne polusezone. Stoga vrlo kratko…
"Najviše mi odgovara da igram iza špica, ali mogu i drugog špica i na krilu. Šta budu tražili od mene to ću da igram", odgovara Ivanović.


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanĐorđe Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara