Komentari na vest

Santijago Bernabeu - najskuplje renoviranje u istoriji sporta!

0

01

pre oko 1 mesec

Do 2053 kada bi navodno trebali da ga otplate u svetu ce se izmisliti neki novi svemirski stadioni pa ce Florentino tada mator vec u godinama da uzme nove kredite da renovira tek renovirani Bernabeu ;)
И

Иван Грозни

pre oko 1 mesec

Занимљиво је да нису тражили новац од Шпаније.
M

Može im se

pre oko 1 mesec

Ako se ko može zaduživati onda to mogu oni i ne postoje institucije koje ih mogu spriječiti.
S

Super stadioni

pre oko 1 mesec

Super zdanje svjetakog fudbala i tehnicki na nivou sa terenom koja se sklapa sa krovom najmodernijim. A eto ostao sam iznenadjen kada je izasao pregled kada se uporedi sa stadionom Atletica da je Metropolitano ipak komotniji sa vise parking mjesta sa odlicnim i prostranim muzejom sa hodnicima i prilazom koii su komotniji naravno on je nov radjen a za manje novca izgleda savrseno bez tehnike toliko ali opet ima sve sa 5 zvjezdica. Nekako izgleda ljepse. Barcelona se dali slucajno dali namjerno zadnja odlucila na renoviranje i cini mi se da ce moci da uce iz eventualnih gresaka ova dva i napraviti najbolji ali vidjecemo. Cak su i Espanjol i Atletik Bilbao izgradili nove prije Barce.
а

а хахахаха...

pre oko 1 mesec

... ови су зезнули све редом, чуј, враћаће закам до 2053.
K

Kad

pre oko 1 mesec

Se samo setim onog krova na Wimbldonu, preko petsto miliona. U šta u ono gvožđe. U to samo budala veruje.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Ko to pokriva? Kod nas dug 80 ili 100 mil odmah gasi motaj kablove lopovi itd..it'd... Real kao I svi vidjeniji klubovi duguju milijarde ovi mucenici se zajme jos 2 milijarde. Kao vratice I'm se kroz stadion. Cime? Sto ce biti bioskop? Restorani I kafici? Butici... glupost I nista vise.
@

@BokiUSA

pre oko 1 mesec

100x ispričana priča al ne vredi . FIFA i UEFA nemaju problem sa dugovanjima prema bankama već zaposlenim. Uzmi npr Real. Da li čuo da je nekad neko tužio Real fifa,uefa,sudu u Lozani? Nisi čuo. JUNAJTED,BARSELONA itd ista priča. Nije problem dug već da li ga vraćaš.
G

GostiHilti

pre oko 1 mesec

Zar ne primećeš da svi hodaju u dresovima Reala
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Druze ko zna kome oni sve duguju I kako funkcionisu. Zapamti da su sa balkana pa I da im se dresovi prodaju ludacki I da se duguju samo bankama odavno bi bio katanac...
I

Inzaghi

pre oko 1 mesec

60m godišnje za Real i nije neka cifra, danas za taj novac jedva da možeš da nađeš solidnog igrača, pritom prihodi od samog stadiona su skoro duplo veći.
@

@Inzaghi

pre oko 1 mesec

Sve je ok što si napisao. Aj objasni ovim tipovima što porede Real sa nama.
B

Bon.Jovi_985

pre oko 1 mesec

Poenta priče je u tome, ko su žiranti, šta su založili da dobiju toliki kredit? Šta ako neki Saudijci recimo kupe Sevilju, a Katar npr Valensiju pa grunu milijarde i za 10 godina se smenjuju na prvom mestu. Vrednost kluba automatski pada, dolaze slabiji igrači, padaju sponzorski ugovori.. Jel i onda malo 60 miliona u novoj protivvrednosti malo?
@

@Bon.Jovi_985

pre oko 1 mesec

Real je Real burazeru. Igraće LŠ verovatno neku Superligu za koju godinu. Ne brini se za njih. Pogledaj Junajted. 11 godina nisu prvaci,16 godina nisu Evropski,često ne igraju LŠ pogledaj prihode. MAŠINA ZA PRAVLJENJE NOVCA.
P

Paa

pre oko 1 mesec

Istom tom United-u se stadion raspada. Bukvalno prokišnjava krov, raspada se instalacija... Bili su tekstovi o tome. Džabe novac kad se ne ulaže u klub.
M

Mikac678

pre oko 1 mesec

Znači i onaj naš skače na preko 2 milijarde jer je naš bolji, lepši, na boljem mestu i naravno ima svrhu za raziliku od ovog Realovog
M

Mislite

pre oko 1 mesec

Pranje para.
G

Gostivar

pre oko 1 mesec

Pa naravno da je pranje para. Florentino Perez ce od te skoro 2 milijarde sigurno bar cetvrtinu da strpa u svoj privatni dzep kroz raznorazne firme podizvodjace. Ako ne i vise. Pa ce onda satro opet da ih ulozi u Real. U principu svi oni vrte pare koje klubovi zaradjuju...naravno utrce sa nekim parama kad ih "izaberu" za predsednike pa posle samo izvlace lovu.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Mislis da to moze da prodje u Spaniji.
С

Стари гробар

pre oko 1 mesec

Флорентино Перез је последњи човек на челу неког клуба који има потребу да пере паре. По струци је архитекта и највећи грађевински предузимач у Шпанији. У тексту недостаје податак да је пре завршетка реконструкције већ издат пословни простор за наредних десет година и приход износи око милијарду евра. Стадион ће отплатити сам себе.
S

Stevan Miksaa

pre oko 1 mesec

Ne dajte ideje, ovima nasima...
K

Kalabasas

pre oko 1 mesec

Pa to je to novi vajt hart lejn je kostao 1.3 milijardi...pre par godina... Sta je stadion za Florentina ...gradi podzemnu u mexico cityu..koji nema kraj kostace oko 180 milijardi$
x

xnxx

pre oko 1 mesec

da se ovo u srbiji desava, reklu bi lopouze, kradu itd itd
T

Toreadoero

pre oko 1 mesec

Da, peru pare i kradu, Perez je vlasnik ACS Grupe, plaća sam sebi to što renovira Bernabeu. Nešto slično kao što Čović naplaćuje Zvezdi prostor za treninge i mlađe kategorije u FMP-ovim objektima.
@

@xnxx

pre oko 1 mesec

Brkaš pojmove. To je Real. KORPORACIJA! Mogu da pozajme jer mogu i da vrate. Igraju jaka takmičenja,tv novac,sponzori,puni stadioni,turneje itd. Od čega mi da vratimo?
G

Gost0007

pre oko 1 mesec

Da su nasi klubovi kao Real ili elita i da se samo finansiraju, niko nista ne bi rekao, sta vise, njihove pare. Ali kada prvorodjeni u pitanju, onaj stadion u Surcinu ce kostati vise od 2 milijarde i ne zato sto ce da vredi toliko, nego da se namire dzepovi lopuza, e to je korupcija.