Saopštenje Partizana: Drastično smo oštećeni - penal nije postojao! Kome je u interesu da mimo pravila odlučuje o šampionu?

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.02.18. | 18:10

"Nije postojao ni najmanji fizički kontakt između igrača FK Partizan i igrača FK Zemun", piše u saopštenju

Ne prestaju turbulencije u srpskom fudbalu. Posle nerešenog rezultata protiv Zemuna (1:1) sada se oglasio Partizan. U saopštenju javnosti crno-beli navode da penal iz kog je Zemun stigao do vođstva nije postojao.

Takođe, iz aktuelnog šampiona Srbije poručuju da će uložiti žalbu na današnje suđenje Dejana Santrača.

Izabrane vesti

Bez daljeg duženja, prenosimo saoštenje iz Humske u celosti.
"Nakon današnje utakmice između FK Partizan i FK Zemun, prinuđeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti. U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima. Danas, sa žaljenjem i ogorčenošću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu. Naša ekipa je na današnjoj utakmici oštećena na drastičan način - dosuđivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0. Pregledom video-snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt između igrača FK Partizan i igrača FK Zemun. Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici. Ne možemo a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije? FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na današnje suđenje. Ukoliko se ovakvo drastično suđenje na štetu našeg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku", navodi se u saopštenju Partizana.

Strasti se ne smiruju...

Posle ovog kiksa, crno-beli imaju 11 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Foto: MN Press


tagovi

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara