SAOPŠTENJE REAL MADRIDA: Nećemo Nejmara!

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.07.18. | 21:06

Neće biti ponude za ovog igrača ovoga leta. A za koga hoće?

Ne dešava se često da klubovi ovakvog kalibra izalaze u javnost zbog transfer spekulacija, ali je sada Real Madrid baš to učinio.

Kraljevski klub je na svom zvaničnom sajtu objavio saopštenje i u njemu demantovao bilo kakvu vezu sa dovođenjem Nejmara.
"S obzirom na to da se pojavljuju konstantne informacije u kojima se naš klub povezuje sa Nejmarom, Real želi da stavi do znanja da nema nikakve planove da ponudi bilo kakvu ponudu za ovog igrača. Odnos između Reala i Pari Sen Žermena su fenomenalni, tako da, ako u nekom momentu Real Madrid bude razmatrao da dovede ovog igrača, prva stvar koju će uraditi će biri da se obrati direktno njegovom klubu", ističe se u saopštenju.

Izabrane vesti

Jedna nepoznata manje za ovo leto. Nije se jednom pomenulo da će Nejmar putem Madrida posle odlaska Kristijana Ronalda u Juventus. Dakle, od toga neće biti ništa.

Naravno, kada Real Madrid proda Ronalda i izađe sa ovakvim saopštenjem, to mora da ima neku pozadinu. Neku priču koja se odvija paralelno. A to znači da ne bi trebalo da se čudimo ukoliko je Kraljevski klub već završio ili je blizu da završi neki veliki transfer.

Dva imena svakako su se istakla ispred ostalih. To su Kilijan Mbape i Eden Azar. I od njih dvojice jedan bi vrlo lako mogao da završi na Santjago Bernabeuu. Možda i Kejn, ali to i nije toliko realna opcija.

Nejmar neće, barem ne ovoga leta, i to je jasno. Možda bude Mbape, čim je Real ovako lepo objasnio da "ima odlične odnose sa PSŽ-om".

I Azar i Mbape su se fantastično pokazali na Svetskom prvenstvu koje je na neki način bilo audicija za eventualnog naslednika Ronalda u Realu.

Ko će to biti?

Foto: Action images


tagovi

NejmarLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara