Šapčani bi rado iznenadili Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.03.18. | 14:21

“Kup je interesantno takmičenje jer se do polufinala igra samo jedna utakmica, kada se mogu desiti iznenađenja, pa i da favoriti dožive poraz”, kaže Dragan Aničić, šef struke Mačve

Šapčani kažu da Zvezdi prepuštaju ulogu favorita, ali da nije isključeno ni iznenađenje! Dragan Aničić, šefa struke Mačve u kratkoj fusnoti izjave koju prenosi klupski sajt pred četvrtfinalnu utakmicu Kupa Srbije kaže: “Kup je interesantno takmičenje jer se do polufinala igra samo jedna utakmica, kada se mogu desiti iznenađenja, pa i da favoriti dožive poraz”…

(11,00) MAČVA ŠABAC (6,25) CRVENA ZVEZDA (1,20)

Izabrane vesti

Šabac je dakle spreman za veliki meč koji se igra sutra od 15.30, a timu Vladana Milojevića svakako da neće biti svejedno, pošto motivi domaćina objektivno prevazilaze takmičarsku vrednost prvog tima domaćina.


“Sigurno da je Zvezda u svakom segmentu mnogo bolji i organizovaniji klub od nas i da su veliki favoriti. Ima ih više u svakom pogledu i u stručnom štabu i u igračkom kadru i na tribinama. Međutim, imamo i mi neke naše kvalitete i ono što stalno ponavljam igračima, ne postoje stvari u životu koje je nemoguće uraditi. Nekada treba samo malo više vremena, upornosti, rada i onda je i to ostvarljivo. Zvezdi prepuštamo ulogu favorita, a mi ćemo sa naše strane da učinimo sve što je u našoj moći, bez straha, sa puno poštovanja prema protivniku, da prvo u sredu učinimo utakmicu interesantnom za publiku, a zatim da probamo da napravimo dobar rezultat. Ukoliko se desi da napravimo iznenađenje, onda bi verovatno ponovili najveći uspeh u istoriji Mačve što se tiče kupa. U prvenstvenim utakmicama imate neku priliku za popravni, ali u kup takmičenjima ne”, rekao je Dragan Aničić, pa zatim dao ocenu takmičenja, ali i šansi svoje ekipe.  

“Ovo takmičenje je interesantno, jer se do polufinala igra samo jedna utakmica, kada se mogu desiti iznenađenja i da favoriti dožive poraz, a pravo na popravni nemate. Mi smo ekipa koja teško dobija utakmice, sa puno muke, ali ih teško i gubimo. Nikome protiv nas nije bilo lako, verujem da ni Zvezdi neće biti lako sa nama“, zaključio je Aničić, koji je na sve dodao da tim Mačve nema problema s igračkim kadrom, odnosno da su mu svi igrači na raspolaganju. 

FOTO: MN Press


tagovi

Kup SrbijeMačva ŠabacDragan AničićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara