{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Kup je interesantno takmičenje jer se do polufinala igra samo jedna utakmica, kada se mogu desiti iznenađenja, pa i da favoriti dožive poraz”, kaže Dragan Aničić, šef struke Mačve
Šapčani bi rado iznenadili Zvezdu

Šapčani kažu da Zvezdi prepuštaju ulogu favorita, ali da nije isključeno ni iznenađenje! Dragan Aničić, šefa struke Mačve u kratkoj fusnoti izjave koju prenosi klupski sajt pred četvrtfinalnu utakmicu Kupa Srbije kaže: “Kup je interesantno takmičenje jer se do polufinala igra samo jedna utakmica, kada se mogu desiti iznenađenja, pa i da favoriti dožive poraz”…

(11,00) MAČVA ŠABAC (6,25) CRVENA ZVEZDA (1,20)

Šabac je dakle spreman za veliki meč koji se igra sutra od 15.30, a timu Vladana Milojevića svakako da neće biti svejedno, pošto motivi domaćina objektivno prevazilaze takmičarsku vrednost prvog tima domaćina.


“Sigurno da je Zvezda u svakom segmentu mnogo bolji i organizovaniji klub od nas i da su veliki favoriti. Ima ih više u svakom pogledu i u stručnom štabu i u igračkom kadru i na tribinama. Međutim, imamo i mi neke naše kvalitete i ono što stalno ponavljam igračima, ne postoje stvari u životu koje je nemoguće uraditi. Nekada treba samo malo više vremena, upornosti, rada i onda je i to ostvarljivo. Zvezdi prepuštamo ulogu favorita, a mi ćemo sa naše strane da učinimo sve što je u našoj moći, bez straha, sa puno poštovanja prema protivniku, da prvo u sredu učinimo utakmicu interesantnom za publiku, a zatim da probamo da napravimo dobar rezultat. Ukoliko se desi da napravimo iznenađenje, onda bi verovatno ponovili najveći uspeh u istoriji Mačve što se tiče kupa. U prvenstvenim utakmicama imate neku priliku za popravni, ali u kup takmičenjima ne”, rekao je Dragan Aničić, pa zatim dao ocenu takmičenja, ali i šansi svoje ekipe.  

“Ovo takmičenje je interesantno, jer se do polufinala igra samo jedna utakmica, kada se mogu desiti iznenađenja i da favoriti dožive poraz, a pravo na popravni nemate. Mi smo ekipa koja teško dobija utakmice, sa puno muke, ali ih teško i gubimo. Nikome protiv nas nije bilo lako, verujem da ni Zvezdi neće biti lako sa nama“, zaključio je Aničić, koji je na sve dodao da tim Mačve nema problema s igračkim kadrom, odnosno da su mu svi igrači na raspolaganju. 

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×