Sarajevo bez napadača u Krupi

Vreme čitanja: 3min | sub. 22.09.18. | 10:41

"Sarajevo poznajem. Dosta su ofanzivna ekipa, prave veliki pritisak na protivničku ekipu, postižu puno golova, a odbrana je možda lošiji deo tima", tvrdi Branislav Krunić

Sarajevo je, uz rivale sa Grbavice, u najboljoj formi u proteklih pet kola Premijer lige BiH, pa će sigurno i Krupi na Vrbasu tražiti tri boda. Ipak, pred izabranicima Husrefa Musemića je težak zadatak, s obzirom da je Krupa, naročito na kod kuće, tvrd orah, bez obzira što ekipa Branislava Krunića u poslednje vreme ne beleži sjajne rezultate.

Za Husrefa Musemića će veliki problem predstavljati i izostanci ključnih prvotimaca. Tako šef struke Sarajeva u Krupi neće moći da računa na Rahmanovića koji odrađuje suspenziju zbog kartona, te na Adukora, Hebibovića, Ahmetovića, ali ni na Harisa Handžića, što znači da će ekipa sa Koševa danas biti bez klasičnog napadača.

Izabrane vesti

Po svemu sudeći, plan Krupe i trenera Branislava Krunića za današnji susret je jasan, pokušati iz kontri stići do gola.
"Sarajevo poznajem. Dosta su ofanzivna ekipa, prave veliki pritisak na protivničku ekipu, postižu puno golova, a odbrana je možda lošiji deo tima. Puno su posvećeni napadu, pa ostaje tu prostora", izjavio je pred današnji meč Krunić, a prenosi portal klix.ba.

Meč Krupe i Sarajeva počinje u 16:30, baš kao i duel u Radnika i Zrinjskog u Bijeljini.

Radnik dočekuje aktuelnog šampiona nakon poraza od Željezničara, pa će morati da pokuša da osujetiti planove Plemića koji su u takođe u odličnoj formi, budući da su su nanizali tri prvenstvena trijumfa pre  nego što su u prošlom kolu upisali remi - u hercegovačkog derbiju protiv Širokog.

Jasno je da Zrinjski u Bijeljinu ide po nove bodove, ali trener Radnika Mladen Žižović smatra da će se danas i njegovi izabranici dosta toga pitati.
"Čeka nas duel sa aktuelnim prvakom naše zemlje i sigurno da se radi o jednoj od najkvalitetnijih ekipa. Oni u Bijeljinu dolaze s jasnom ambicijom da pobede, ali mi smo domaćini, više se pitamo. Pokušaćemo da rešimo meč u svoju korist, mada u ovom trenutku ne možemo da pretimo Zrinjskom, jer su u naletu, osvojili su 10 bodova u posljednje četiri utakmice. Nastojaćemo da nametnemo svoj ritam i da u čvrstoj utakmici dođemo do pozitivnog rezultata", poručio je pred duel sa Zrinjskim šef struke Radnika.

Posljednji susret današnjeg programa Premijer lige igra se od 19:00 sati na Tušnju gde će Sloboda ugostiti GOŠK. Za Slobodu je ovo sjajna prilika da upiše još jednu trojku, nakon što je u prošlom kolu savladala Čelik.

GOŠK, iako bilježi loše rezultate od starta sezone, uvek može da pomrsi konce protivnicima, pa će i pred Tuzlacima danas biti težak zadatak.

Bez obzira na loše rezultate, uprava GOŠK-a i dalje podržava trenera Dudića, a u proteklim danima su obavljeni razgovori sa igračima kako bi se ekipa iz Gabele konačno razbudila i zaigrala kako zna, pa bi dobar rezultat iz Tuzle mogao predstavljati ključni momenat u prvom delu sezone i prekretnicu za GOŠK.

Ipak, Sloboda je sigurno favorit na Tušnju, a trener Zlatan Nalić je siguran u trijumf svojih izabranika.
"Poznajemo njihov način igre i sa nekim ispravnim zalaganjem i borbom kao i do sada, mislim da tri boda ne bi trebala doći u pitanje. Što se tiče utakmice u Jajcu (kup), koristili smo fudbalere koji su malo igrali, ali ja sam verovao da možemo da prođemo. Proširili smo kadar, što je najvažnije, i to mi je izuzetno drago. Protiv GOŠK-a jedino neće nastupiti Mehmed Alispahić zbog tri žuta kartona, dok neki imaju manje viroze, ali većina bi trebalo da bude spremna za utakmicu", rekao je Nalić.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:30 2781 BIH 1 Krupa - Sarajevo kmb X2&0-3 1,47
Sub 16:30 2782 BIH 1 Radnik B. - Zrinjski ki 2 1,75
Sub 19:00 2783 BIH 1 Sloboda T. - Gosk ki 1 1,75
Ukupna kvota4,50

BIH 1 - 10. KOLO

Subota
16.30: (4,00) Krupa (3,30) Sarajevo (1,90)
16.30: (4,70) Radnik (3,40) Zrinjski (1,75) 
19.00: (1,75) Sloboda Tuzla (3,45) GOŠK (4,60)

Nedelja
16.30: (5,40) Mladost Doboj (3,45) Željezničar (4,60)
16.30: (1,70) Čelik (3,40) Tuzla (5,10)
19.30: (1,20) Široki Brijeg (6,00) Zvijezda (12,0) 

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeBiH 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara