Sarajevo smenilo trenera

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.12.21. | 20:50

"Želimo da napravimo potrebne iskorake u smeru nove vizije", stoji u klupskom saopštenju

Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo postigao je dogovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Goranom Sablićem o sporazumnom prekidu saradnje. Uzimajući u obzir sve objektivne okolnosti u kojima se klub našao početkom i sredinom godine, te razumevajući da je bilo očekivano da se na terenu vidi sve ono što nije funkcioniralo na odgovarajućem nivou unutar kluba, Uprava ovom odlukom želi da nastavi putem promena koje će doneti novu energiju i kvalitetnije rezultate.

Izabrane vesti

"Želimo da napravimo potrebne iskorake u smeru nove vizije, sa novim ljudima na ključnim pozicijama. Gospodinu Goranu Sabliću zahvaljujemo što je bio uz klub u jednom od najtežih perioda u njegovoj istoriji, u kojem je bio i više od trenera. Zbog toga će u Sarajevu uvek biti dobrodošao. Sablić je nastojao da uprkos zahtevnim okolnostima napravi najbolje za klub. Želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri!“, istakao je Ismir Mirvić, predsednik Upravnog odbora Sarajeva.

Sablić je ekipu s Koševa vodio na 23 utakmice. Zabeležio je učinak od deset pobeda, pet remija i osam poraza. Tim ostavlja na četvrtom mestu na tabeli sa 28 bodova i obezbeđenim plasmanom u četvrtfinale Kupa BiH.


tagovi

FK Sarajevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara