"Saša Ilić uručuje pehar Radetu Krstiću"
"Saša Ilić uručuje pehar Radetu Krstiću"

Saša Ilić uručio pehar na Dorćolu ekipi Nikole Mijailovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.10.17. | 14:00

Kapiten Partizana kao specilani gost na memorijalnom turniru „Takijevi dani“, na kojem je pobedila ekipa bivšeg kapitena Zvezde. Događaj uveličali Milijaš, Radonjić, brojni glumci, pevači...

Saša Ilić uručuje pehar Radetu Krstiću

Završen je prvi memorijalni turnir u malom fudbalu „Takijevi dani“u Sportskom centru Dinamik na Dorćolu Utakmice su igrane u znak sećanja na Marka Filipovića, nekadašnjeg prvotimca Dorćola i GSP Poleta, a na terenu pravi spektakl.

Izabrane vesti

Tribine su bile ispunjene do poslednjeg mesta, a gledaoci su uživali u majstorijama Nikole Mijailovića, Srđe Kneževića, Miloša Bogunovića i ostalih fudbalera. U predigri finala, u revijalnoj utakmici, sastali su se veterani Dorćola i Partizana - 1:1 - strelac za domaće bio je Rade Krstić, a Miloš Đelmaš za crno-bele.

A onda, finale za anale. Ekipa „Bratski“ osvojila je turnir jer je u finalnoj borbi bila bolja od tima „Velibor Dunjić“, posle izvođenja peteraca. Meč je završen 3:3 u regularnom toku, strelci za ekipu „Bratski“ bili su Milenković (2) i Krstić, a Lekić, Bogojević i Selimi za protivnički sastav. Sa peterca za ekipu „Bratski“ pogotke su postigli Milenković i Krstić, a kod rivala siguran je bio samo Lekić, dok su ostali izvođači bili nemoćni pred golmanom Jovičićem.

Ekipa Bratski, pobednici turnira

Blistao je Nikola Mijailović, kome je uručena nagrada za najboljeg igrača turnira. Golman ekipe „Bratski“ dobio je nagradu za najboljeg među kolegama, a Saša Ilić legenda Partizana, uručio je pobednički pehar kapitenu pobednika Radetu Krstiću.

Čitav program su vodili novinarka TV Arene Jovana Guzijan i pevač Nikola Pavlović, a spektaklu su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti, glumci Andrija Kuzmanović, Marko Živić, koji tumače glavne uloge u novoj hit seriji Dragana Bjelogrlića „Senke nad Balkanom“, Mićko Radonjić, Petar Benčina, Tihomir Stanić, zatim fudbalski asovi Nebojša Uške Vučićević, Dražen Bolić, Rade Veljović, Miodrag Anđelković, Nemanja Radonjić, Nenad Milijaš, Saša Ilić, pomoćni trener Dorćola Blaža Bulatović... U programu je nastupila i grupa THC sa pesmom „IGRAJ I POBEDI“, a u publici su bili i članovi Beogradskog sindikata.

Andrija Kuzmanović i Nikola Mijailović

Turnir je bio humanitarnog karaktera, a ček od 100.000 dinara kapiten ekipe „Bratski“ Rade Krstić uručio je Humanitarnoj organizaciji „Srbi za Srbe“.


tagovi

Nikola MijailovićSaša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara