Sasvim drugi Suma, vrhunski Šehović i novajlije na Đukićevom skeneru

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 23:54

Trener Partizana o bekovima i napadačima

Cil je ostvaren. Pobeda, još na tužem terenu, i to bez primljenog gola raduje sve u Partizanu. Posebno trenera Miroslava Đukića.
Veoma sam zadovoljan. Nije lako pobediti u Evropi, pogotovo u gostima. Pokazali smo čvrstinu i ozbiljnost 90 minuta. Rezultat govori da je bilo lako, ali nije bilo nimalo. Tek kad smo otvorili utakmicu golom postalo je lakše. Protivnik nam je prepustio inicijativu, ali iz nje nismo uspeli da stvorimo veliki broj šansi“, sumirao je šef struke crno-belih utiske iz Nikšića, gde je njegov tim porazio Rudar (3:0).

U prvom susretu početnog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na terenu stadiona Sutjeske našla su se čak petorica debitanata, ali se čini da je najviše pokazao Zlatan Šehović, levi bek nedavno prekomandovan iz Teleoptika.
Srećan sam što je Šehović odigrao odličnu utakmicu. Dete je, ima tek 18 godina, ali je pokazao ozbiljnost i velike manire. Izrasta u ozbiljnog igrača. Odigrao je defanzivu odlično, kao i ofanzivu, namestio je gol. U svakom slučaju, vrhunska utakmica za njega“.

Izabrane vesti

Na skeneru su se našla i ostala četvotrica novajlija.
Mark Valjente i Gabrijel Enake su odigrali na nivou, a dobro je poznato da nemaju ni 15 dana priprema i da im je potrebno još dosta rada kako bi dostigli fizički nivo ostatka ekipe. Rikardo je dao gol i to je vrlo bitno. Nikolić se dobro kretao, pomagao u sredini i na njemu je napravljen penal“.

I za kraj, strelac, ocena izdanja strelca trećeg gola, Sejdube Sume.
Zasad igra na višem nivou nego prošle sezone. Kretao se između linija, dao nam je mnogo pasova i krunisao dobru igru golom. Sasvim drugi Suma“, uverava Miroslav Đukić.

FOTO: Star sprot


tagovi

Miroslav ĐukićZlatan ŠehovićSejduba Suma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara