Tom Karni
Tom Karni

Sautgejt krade Jokanovićevog kapitena

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.09.18. | 18:40

Englezi rešili da očerupaju Škote i Irce

Engleski selektor Geret Sautgejt sprema šokantan poziv za kapitena Fulama Toma Karnija u selekciju Gordog Albiona. Šokantan jer se radi o Škotu koji je već dva puta odbio ponudu svoje matične zemlje da u prijateljskim utakmicama sa Kanadom i Kostarikom obuče plavi dres, verovatno i čekajući i poziv sa Vemblija.

Istina, nakon što je odbio ponude Škotske, 27-godišnjeg Karnija, koji je golom protiv Aston Vile u finalu baraža uveo Fulam u Premijer ligu, kao da je poterao neki maler pa je veći deo starta sezone proveo van terena zbog brojnih povreda.

Izabrane vesti

Škotski selektor Aleks Mekliš sada očajnički pokušava da namoli momka iz Notingema da zaigra za matičnu zemlju, pa planira da ga pozove za utakmicu sa Izraelom u Ligi nacija sledećeg meseca, kako bi nekako preduhitrio Sautgejta. Plejmejker Slaviše Jokanovića je svestan interesovanja s obe strane, ali još uvek razmatra najbolje opcije, piše škotski San. 

Takođe, engleski selektor ne želi da se zaustavi sa čerupanjem okolnih država, pošto je sada meta Sautgejta i Irac Deklan Rajs (19) koji solidno nastupa za Vest Hem. On je, zanimljivo, već igrao za seniorski tim Republike Irske kod Martina O'Nila, ali samo u nezvaničnim utakmicama, a navodno je vrlo zainteresovan da obuče engleski dres.

Foto: Action Images


tagovi

Tom Karni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara