Komentari na vest

Sautgejt ne vodi Aleksander-Arnolda na Evropsko prvenstvo?

W

WanBi

pre gotovo 3 godine

Arnold je napadacki dobar,da ne kazem odlican.Centarsutevi,pregled igre,pas sve ima.ALi u odbrani kokaze da je bolji od Vokera ili van Bisake nije gledao utakmice Liverpula nikad u zivotu.Koliko on lose igra odbranu se ne vidi na prvi pogled kada su tu Henderson i Van DIjk koji cesto pokrivaju tu poziciju kada on ode napred,njihovim povredama se jasno vidi da momku nema ko da cuva ledja,on je isti tip igraca kao Hakimi.Za desnog beka nije jer je u akademiji vecinu vremena igrao krilo.Medjutim ako Sautgejt bude igrao sa tri stopera pozadi,Arnold je kao stvoren za tog rwb.Nema toliko posla u defanzivi jer ima iza sebe tri stopera,a u napadu je odlican.
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

zato englezi nece ni grupu proci
G

GosTn

pre gotovo 3 godine

Voker je lik ograničen kao terasa.
G

Gostujuci12

pre gotovo 3 godine

Pa ako misli igrati s trojicom stopera onda mu je TAA idealan za tu poziciju
r

realno je da ga

pre gotovo 3 godine

ne vode mali arnoldson je teska rupa pozadi iskreno.Robertson na primer nije.A to da ima neverovatan centarsut i prekid stoji i skidam kapu.Ali odbrana skripi i defanzivno ima boljih opcija tako da me ovo ne cudi.Pre van dajka liverpul je imao problem sa primanjem golova,dok je bio van dajk tu arnold je delovao kao da je dobar i pozadi a sad kad je povredjen van dajk on je opet rupa pozadi...to vam dosta govori o defanzivi ovog mladicha
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Samo totalni nepoznavaoci fudbala ili oni koji ga nikad nisu gledali mogu da kazu da je Arnold los defanzivno. Da je gresio jeste ali nista vise od drugih. Mali je odlican u oba pravca. Savrsen igrac.
n

ne drugar

pre gotovo 3 godine

onaj ko malo zna fudbal i ne zna sta je primari posao beka ce pod utiskom arnoldovih odlicnih centarsuta izjaviti da je kompletan bek a on to nije zato sto je pozadi limitiran totalno.Pa jesi slep imas u istom timu robertsona i ne umes da vidis razliku u igri u defanzivi koja robertsonu ide odlicno
r

roni

pre gotovo 3 godine

Ako ne povedu sautgejta mozda nesto i urade.
M

Micko89

pre gotovo 3 godine

Pa objavio je spisak, TAA je na spisku već. Ne znam što pišete ovo
I

Igor78

pre gotovo 3 godine

Ovaj ne bi zvao ni Danija Alvesa iu najboljih dana. Što bi rekao Kesić, BUDALA! Da vidim koga će da ubaci kada mu budu bili potrebni konstantni prodori po bokovima, kada gubi ili kada juri rezultat.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Da se ne lazemo, Arnold je uedljivo najbolji desni bek Engleske. Svi pomenuti su mnogo iza njega. Tripije tu i tamo i moze da se provuče, ali Voker i Dzejms su dve klase ispod. Jednostavno ne pripadaju A timu. Za njih je i Van Bisaka igračina.
м

м11

pre gotovo 3 godine

Мислим да је грешка што гледаш бека кроз нападачки учинак, Арнолд је рупа у одбрани, а Вокер је брз, јак и дефанзивно поузда па рећи да је Арнолд за класу испред њега је смешно.
G

Gaizka

pre gotovo 3 godine

Walker je defanzivno ubedljivo najbolji bek Engleske, to šta je odigrao protiv PSG-a ovi ostali mogu samo da sanjaju.
B

Brko

pre gotovo 3 godine

Joj komentara. Čuj, gurnut ga u sredinu ili na krilo? Momak je bek, i tu je najjači. Na EP ili SP nema vremena za eksperimente, hoće li zablistati na drugoj poziciji ili neće. Upravo zbog toga Engleska reprezentacija od 1998. do 2014. nije ništa napravila ni na EP niti na SP. Igrali su igrači po imenima, a ne po potrebi i taktici. Tako su se Lampard, Gerrard i Scholes nalazili u početnom sastavu. Klasa 100% ali hemija 0%. Tu sredinu je izdominirala svaka iole posložena reprezentacija. Vrhunac bruke je poraz od Hrvatske 2008. kada su ostali bez plasmana na Euro, iako Hrvatima pobjeda nije značila, rasuli su ih na Wembleyu.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

jasna logika,napred svakako ne bi ni stigao da uradi sto voker i ris ne bi,a nazad je rupetina pogotovo za vokera
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Ti se razumes kao Marica u....
V

Vare

pre gotovo 3 godine

Pojma ti nemas o fudbalu.Trent je bolji od svih njih za 3 klase.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Momak moze komotno igrati u veznom redu. Ima odlicnu tehniku, sut, dobro izvodi prekide i zna dati gol pgtv iz slobodnjaka. Ako ga ne povede, lud je. Bar ja tako mislim.
B

BITNO JE

pre gotovo 3 godine

da povede dve rupe, megvajer i stouns
9

951357

pre gotovo 3 godine

Svaka cast Dzejmsu, ali daj da se ne zezamo...
L

Lex

pre gotovo 3 godine

I dok je nama do pre 6 meseci Rukavina bio startni desni bek, ovi imaju luksuz da ne zovu TAA. O zemljo, otvori se...
T

Trbuhozborac

pre gotovo 3 godine

Било је приче о овоме, али чисто сумњам. Ако неко од њих неће ићи, то је Џејмс.
F

FM

pre gotovo 3 godine

Kakav ce to kriminal biti ako ga ne povede. Da ima imalo mozga, gurnuo bi Arnolda u sredinu terena kao plejmejkera ili na desno krilo. Decko moze igrati bukvalno bilo gde sem na stoperu ili u spicu. Sreca njihova pa je tesko ispasti u grupi, ali cim dodje prva utakmica u nokautu, ispadaju.
D

Djukela

pre gotovo 3 godine

On treba da igra na sredini terena tu su mnogo tanki a decko je odlican.
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Sautgejt "trenerčina". Ali dobro neće uvek moći lak žreb kao na SP.
S

Skopje

pre gotovo 3 godine

Kako je sezona odmicala tako je TAA podizao formu...sramota bi bilo da ga ne uzme, pa i nek mu ne bude prvi izborcna turniru.
S

Sivi

pre gotovo 3 godine

Voker i Dzejms bukvalno igraju finale lige sampiona, ne zna se ko je u boljoj formi.