Komentari na vest

Sava Petrov: Trajković nam skinuo okove, ali svaki meč počinjemo sa saznanjem da ćemo skriviti penal

M

Meraklija Belgija

pre 9 meseci

Ti Sine osim tog gola nisi nista uradio . Igrali ste odlicno ali samo 30 minuta . Partizan nije bio nista bolji , vec ste se vi posle pola sat usrali . Ako igrate ovako kao sto ste igrali prvih pola sata celu Utakmicu protiv bilo koga . Super ako nemate snage nakon pola sata onda idemo u Drugu ligu .
s

steva Niš

pre 9 meseci

Meraklijo batali rakiju , gledaj realno.
U

UvekNekiCirkus

pre 9 meseci

Kaže momak kako je Sabah bio loš dan, a kada nikad jači Sabah u Humskoj natrpa peticu biće zanimljivo šta će onda da pričaju:)))O penalu nije bilo ni govora, ali i prošle sezone je u Nišu radio štit i bila su dva penala gde je Radnički sprečen da uzme sva tri boda.Ove sezone je štit odlučio da Radnički bude na nula bodova, ali zato moćni Sabah stiže da pokaže realan kvalitet i nemoć Muljaj Duljaja i njegove drugoligaške družine sa štitom:)))
D

DrzavaCelaZna

pre 9 meseci

jel mases barjakom pred izbore na skupovima?
J

JelIdesNaJugoskupove

pre 9 meseci

Ne volim nigde da mašem, ali zato ti očigledno ideš na sve skupove gde se boriš da se vrati Jugoslavija?Zato si i zaljubljen u JSD:)))
k

kendisport

pre 9 meseci

Stvarno apelujem na mozzart da pusta samo objektivne komentare ljubitelja fudbala, a ne klince i dokolicare koji se prepucavaju na relaciji czv-pfc. Penal i slobodnjak juce za Partizan, cisti. Penal za Zvezdu protiv Napretka, cist. Penal za Partizan protiv TSC, nije bio. Prosle sezone gol Pesica u Pazaru cist faul u napadu, pa nista. Dakle debelo se navlaci i za jedne i druge, samo zavisi ko im sudi i koliko navlaci i kakva je njihova igra taj dan. Zvezdi i Partizanu ce se uvek lakse svirati penali i slobodnjaci nego bilo kome drugom i to je tako. Zamislite da uzmu sad svi ovi manji klubovi da se bune, a redovno je sudjenje 70-30 u korist vecitih s kim god da igraju od njih. Ajjmo malo objektivnosti.
d

d. g.

pre 9 meseci

Objektivno pre je penal ruka u prvom poluvremenu nego ono što je svirao. Objektivno Partizan od prvog kola vrši pritisak na sudije bez sankcija.
M

Milorad Lajkovabj

pre 9 meseci

Zvali ovog njihovog da izjavi kako su im poklonili penal a niko da kaze da penal nije ni postojao. Smesno
1

19GR70

pre 9 meseci

Ja sam zagrizeni navijac Partizana ali to ne znaci da trebam da lazem sam sebe i da verujem u to sto lazem. Mi pojma nemamo sto pokazujemo i na evropskim mecevima a ne samo domacim. Nas sudije guraju,vestacki i na silu nas odrzavaju u vrhu. Zvezda je ne dve nego sest klasa iznad nas, druga dimenzija iako ni to nije dovoljno za LS ali mi nismo dovoljno kvalitetni ni za utesni LK. Ovo sada me podseca na isto guranje kao pod Stanojem kada smo lazno osvojili 98 bodova. Da li i Zvezda ucestvuje u svemu ovome tako sto cuti da bi glumili neizvesno prvenstvo ja to ne znam ali da je smesno sve ovo sa Partizanom smesno je. I da,juce jedan lik na basketu govorio da se igra Partizan iz dva u jedan,da li je lupio pitanje je ali je doslo.Sportski pozdrav
P

PD

pre 9 meseci

Da pojma nemamo to se slažem jedino je sreća što i većina klubova u našoj ligi nema pojma ( osim zvezde) . Ali da nas sudije guraju, pa to baš i nije tačno, ako si mislio na sinoćni penal pa takvi penali se u današnje vreme stalno sviraju, iako je moje lično mišljenje da ne bi trebalo. Sportski pozdrav
1

19GR70

pre 9 meseci

U Backoj Topoli su nam svirali nepostojeci penal ( nije uticao na rezultat ), u Novom Sadu cist drugi zuti karton mladom Ilicu pri neresenom rezultatu, mozda cak i crveni karton Belicu takodje pri neresenom rezultatu i juce penal koji ne bi bio dosudjen gostima da je njihov igrac tako pao i faul koji je prethodio golu Severine nije postojao nego je sudija navodnjavao. Prvenstvo maltene nije ni pocelo a nas vec debelo guraju i na taj nacin ne smenjujemo upravu koja je zalutala u fudbal. To je realnost. Decija prepucavanja me ne interesuju. Sportski pozdrav
K

Koje

pre 9 meseci

Neizvesno prvenstvo, o cemu ti pricas, ima Zvezda od svih da ima 20 i vise bodova viska.
D

Danac

pre 9 meseci

19GR70 I pticice sa grane vide a kamoli oni sto citaju ove komentare da vi sa navijackim opredelenjem za Partizan, nemate nikakvih dodirnih tacaka. Zato ti preporucujem da kao ostrasceni navijac komsinice, proguglate period 2003-17 pa da vidite kakve je rezutate u zemlji i Uefa takmicenju u tih 13 godina ostvarila vasa CZ.
@

@Danac

pre 9 meseci

Bravo, pravo u centar👌.
@

@Danac

pre 9 meseci

Mislis na Zvezdu koja je sistematski gasena? I kada nije bilo Konferencije? I to treba da uporedimo sa Partizanom koji je transfer Saldanje platio skoro 1,5 milion, i koji placa Jovica milion godisnje, i pritom se bruka u Evropi svake godine? Neuporedivo je majstore.
A

Au

pre 9 meseci

@Danac Sistematski gasena a doveden im je Gasprom, Sistematski gasena a vise trosila na pojacanjima dok Partizan za 50 000 dovodio Diaru za LŠ, bas ste Sistematski ugaseni.
Y

Yui

pre 9 meseci

Jel ti vrh racunas 4 mesto ?
D

Dieselas

pre 9 meseci

Mene je sramota nase lige i sta sve gledamo radi Partizana,ali najiskrenije
G

Gostanko

pre 9 meseci

Niti je penal postojao niti je faul postojao.I cudno kako trener ili neki igrac to ne spominju.Bas kao i protiv Vojvodine drugi zuti Ilicu,crveni Belicu. Ma nista.Pokradu ili dogovore i tera se dalje. I prvi put kada Zvezda tako bude dala gol,javljaju se svi zivi,strucnjaci,bivsi i sadasnji igraci,treneri,tetke,strine,komsije...
P

Prijave za UEFA

pre 9 meseci

Svako ko to nije učinio, može prijaviti UEFA ovu skaradnu nameštaljku, anonimno, putem sledećeg linka https://integrity.uefa.org/
B

Burduš iz Plandišta

pre 9 meseci

protiv Indjije je bio čist penal za zvezdu,samo je greškom linija šesnaesterca bila na 12 metara obeležena....
G

Gostqqq

pre 9 meseci

Majstore, vi sem te Indjije nemate nista za Zvezdu. A mi samo od juce imamo jedan nepostojeci penal, samo ove sezone (dva kola odigrana) imamo dva izmisljena penala za vas, i jos bar 15-20 takvih i gorih iz Stanojevog mandata. U tome je razlika. Bukvalno 3/4 penala za vas su izmisljena. Nemano mi nista protiv da vi pobedite. Ali posteno, a ne na sudijsku gurku.
a

a gol u derbiju

pre 9 meseci

kad je lopta otišla u gol aut?
G

Goust

pre 9 meseci

Mislim da je svakako bio penal, ali onaj Natho koliko covek iritira to je neverovatno.. Kapiten a provocira protivnicke igrace, dobacuje itd.. Ustvari kad vidim gde je kapiten onda nije ni cudno kaubojsko ponasanje "kapitena"
N

Nenad B.

pre 9 meseci

Kapiten je Sveta Šteta 😂😂😂.
M

Maestro44

pre 9 meseci

Natho nije kapiten već Sveta Marković.
G

Gosten

pre 9 meseci

Takvi su kapiteni malih klubova, to se ne moze promeniti
G

GostQ

pre 9 meseci

Sveta kapiten koji juce stoji pored pomocnog sudije i psuje Petrova kao kocijas, i za koga naravno nema zutog kartona.
E

Esex

pre 9 meseci

Sramota kakva namestaljka.Namera da se napravi penal,los zivi zid,losa intervencija golmana,sudiji dozivotna zabrana..
j

jel si za stalno

pre 9 meseci

primljen da radiš kao zvezdin bot ili si na određeno???
r

rea

pre 9 meseci

Sudiji doživotna zabrana zbog nedosuđenog čistog penala za Partizan, ili?
G

Grajkula

pre 9 meseci

Nikad mi nece biti jasno, zašto se ne slavi gol protiv bivšeg tima. Prvo to je deo igre, drugo, to ti je posao i treće nisi nikome streljao pola porodice. Igraj, daj sve od sebe i pruži ruku na kraju...
Z

Zaim

pre 9 meseci

Pitaj bolje svoje igrace zasto su rasirili zivi zid,pitaj sudiju zasto je dozvolio igracu partizana da stoji uz zivi zid,mozda ne zna propise ?
z

zaime,

pre 9 meseci

koliko su kod vas čvarci???
N

Nenad B.

pre 9 meseci

Smešan si, pogledaj snimak, nemoj biti slep kod očiju i tražiti teoriju zavere tamo gde je nema.
A

Aahahahajajhaahahahaahah

pre 9 meseci

Pitaj druga Panjokovića, sad ce da pitamo druga Panjkovica, ahaaahahahahahahaah, pa ovo je komedija sta ljudi pisu, aajahahahahaaah
š

šteta

pre 9 meseci

već je Kejn potpisao......
1

131313

pre 9 meseci

Ima li Ivice Kralja danas ?