Savić o povredi: Boli me kao da je slezina, biću spreman za revanš

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.08.18. | 13:27

Štoper crveno-belih o situaciji zbog koje je ostao u svlačionici na poluvremenu utakmice sa Salcburgom

Kada su videli da kapiten Vujadin Savić nije izašao na travu Marakane pred početak drugog poluvremena, crne misli navijača Crvene zvezde sezale su do beogradskog duela sa Arsenalom. I tada je borbeni štoper morao zbog povrede da izađe iz igre, a Žiru je to iskoristio i iz jedne od retkih prilika matirao Milana Borjana.

Sada nije bilo tako. Tamo gde je stao Savić, nastavio je Srđan Babić. Mada veruju na Marakani da će komadant odbrane srpskog šampiona biti spreman za revanš u Mocartovom gradu, i da će kao u prvom poluvremenu na Marakani poništiti kvalitet Dabura.

Izabrane vesti

Veruje i on sam da će povreda mišića biti zalečena za sedam dana.
"Već neki period imam problem sa tim mišićem kod rebra. Sa desne strane. Boli me kao ono kada vas probada kod slezine. Onako podmuklo. Dešavalo mi se da me boli čak i kada sedim ili dišem. Sada nije tako, ali se problemi javljaju kada uđem u napore. Bolelo me je konstantno. Stvarno nisam mogao da izdržim. Videćemo šta će biti, ali se nadam da ću biti spreman za revanš", istakao je u razgovoru za naš portal Vujadin Savić.

Kapiten Crvene zvezde izvučen je na antidoping "lutriji", morao je dugo posle meča sa austrijskim šampionom da ostane u Ljutice Bogdana.
"Ostao sam do dva na stadionu, posle nisam mogao da zaspim. Verovatno ću sutra oš jednom snimiti to bolno mesto, da se zna šta je. Kažem, dobra je stvar što u fazi mirovanja ništa ne osećam. Do revanša ima sedam dana. Dovoljno vremena".

Kao i svi igrači Crvene zvezde i Savić je zadovoljan konačnim ishodom. Sve je otvoreno, pritisak je prebačen u dvorište Red Bula. Jesu oni i dalje favoriti, ali…
"To je ono što smo želeli. Sačuvali smo mrežu. Ostaje žal za tim jednim golom. Nekako mi je utisak da bismo ga dali da su tu bili navijači. Evo vam primer Degenekove šanse. Ušao je strašno u duel, nadskočio direktnog rivala… Da su tribine bile pune siguran sam da bi imao snage da bar deset posto jače udari loptu glavom. U tom slučaju bi probušio golmana", zaključio je Savić.

Foto: Star sport


tagovi

Vujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara