Savić (©Reuters)
Savić (©Reuters)

Savića deli 3x45 minuta od još jedne godine u dresu Atletika

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.02.24. | 11:43

Crnogorski as će aktivirati klauzulu iz ugovora

Prolazi osam i po godina otkako je Stefan Savić stigao u Atletiko Madrid i postao jedan od stubova odbrane tima Dijega Simeonea.

Dugo je na snazi bila informacija da crnogorskom asu na leto ističe ugovor i počele su špekulacije gde bi mogao da nastavi karijeru, međutim, španska Marka donosi novu informaciju, koja menja ugao gledanja. A, ona kaže da Savića deli 3x45 minuta fudbala pa da ugovor sa Atletikom produži na još godinu dana.

Izabrane vesti

Dakle, još tri utakmice na kojima će odigrati najmanje 45 minuta dele Stefana Savića od aktiviranja klauzule iz ugovora, kojom će mu se produžiti vernost Atletiku na do leta 2025. godine. I sasvim je sigurno da će se to i dogoditi.

Savić je ove sezone odigrao 20 utakmica za Atletiko na svim frontovima, a daleko je kraj sezone. Ipak, to ne znači automatski da će nekadašnji fudbaler Partizana, Mančester sitija, Fjorentine i ostati u madridskom klubu još godinu dana, pošto je sve češće na klupi, tako da nije nerealna priča da na leto pređe u neki drugi klub. Poslednji koji se dovodio u vezu sa Savićem je Fenerbahče, u kojem postoji prava balkanska kolonija: Tadić, Džeko, Livaković, Krunić, Zajc...


tagovi

Stefan SavićAtletiko MadridPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara