Savo Milošević trener Partizana

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.03.19. | 20:06

Iznenađujuči izbor u Humskoj

Ni Žarko Lazetić kao privremeno, ni Ilija Stolica kao dugoročno, već Savo Milošević kao šokantno rešenje na klupi Partizana!

Kako javljaju Novosti, proslavljeni golgeter je trenutno prvi izbor Partizana da sedne na užarenu trenersku klupu crno-belih do kraja sezone i nasledi nekadašnjeg saigrača Zorana Mirkovića.

Izabrane vesti

Prema saznanjima Novosti, Savo Milošević bi vrlo brzo trebalo da sedne na klupu Partizana. Očekuje se da u narednih dan, dva predsednik kluba Milorad Vučelić obavi završene pregovore sa proslavljenim golgeterom i da taj dgovor verifikuje i UO. To bi znailo da bi Miloševiž mogao da debituje već za vikend protiv Napretka u Kruševcu. 

Podsetimo, posle ostavke Zorana Mirkovića je ekipu preuzeo pomoćnik Žarko Lazetić kao privremeno rešenje. Postojala je opcija da Lazetić ostane do kraja sezone, ali se to neće desiti. Želja uprave je bio Ilija Stolica, ali Partizan nije želeo da ispoštuje neke njegove želje i zahteve. Tako je odjednom u prvi plan iskočio Savo Milošević koje nikada ranije pominjao kao varijanta za trenera Partizana. On je od okončanja igračke karijere uglavnom obavljao razne funkcije u Fudbalskom savezu Srbije. Ranije je bio direktor reprezentacije Srbije, a trenutno je potpredsednik FSS, član Stručnog odbora i član Skupštine FSS kao predstavnik FS Vojvodine.  

Iako Milošević do sada nije nigde radio kao samostalni trener, uprava Partizana je rešena da rizikuje i da mu pruži šansu u ovoj teškoj situaciji. Milošević do sada ima trenersko iskustvo samo kao pomoćnik Branka Brnovića na klupi reprezentacije Crne Gore. Odnedavno poseduje trenersku licencu, tako da sa te strane ne postoje prepreke. Zimus se pominjao u kontekstu mogučeg trenerskog angažmana u Indiji, ali do realizacije te saradnje nije došlo. 

U Partizanu je ostavio dubok trag kao igrač. Ponikao je u redovima crno-belih i kasnije u prvom timu postigao 34 gola na 98 mečeva. Po okončanju igračke karijere u tri navrata se pominjao i kao predsednik Partizana. Prvi put je odustao od kandidature u trci sa Tomislavom Karadžićem. Potom se pominjao kao naslednik Dragana Đurića 2009. godine, a poslednji put 2015. godine kao naslednik Zorana Popovića

(FOTO: Star sport)


tagovi

Savo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara