Savo ubedio crno-bele: Mi smo na novom početku

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.19. | 15:52

Trener Partizana u Bijeljini radio sa igračima na psihološkom planu

Za Partizan start plej-ofa Superlige je – novi početak. Sa tom mantrom u mislima, koju je trener Savo Milošević pokušao da im usadi tokom dvodnevnog izleta u Bijeljinu, crno-beli će u subotu dočekati Čukarički (19.00).

Pre nekoliko dana dva gradska rivala su odigrala dramatičan meč u Humskoj, koji je Partizan dobio 3:2, ali trener Milošević je poručio pulenima i da tu utakmicu, kao i one koje su neslavno završili, a bilo ih je dosta u poslednja dva meseca – potpuno zaborave.

Izabrane vesti

Novi izgled tabele za novi početak u Humskoj.
Imali smo gostovanje u Bijeljini na kojem smo se malo psihološki rasteretili. Pričao sam sa ekipom da smo mi na novom početku i da moramo sve što je bilo da ostavimo iza nas, da se fokusiramo na plej-of, koji je mini liga po sebi. Imamo do kraja sezone sedam utakmica u prvenstvu i nadam se da će biti i tri u Kupu, tako da imamo zašta da se borimo“, rekao je Milošević.

Šef struke crno-belih priznaje da ga boli činjenica da će se u subotu igrati utakmica koja bi mogla da odluči šampionsku trku, ali da Partizan neće biti njen deo.
Treba da izvučemo pouke, da se takva situacija u budućnosti ne dešava. Poražavajuća je to činjenica. Ali, kao što rekoh, ne želim da gledam unazad, da se vraćam na nešto što je prošlo“.

Iako nema osvrtanja, ne može da se zaboravi tek tako činjenica da je Partizan nedavno pobedio Čukarički na istom stadionu.
Jako je komplikovano pobediti neku ekipu dva puta. Nama su potrebna tri boda i jako je bitno da pobedimo. Prednost domaćeg terena je bitna za svaku ekipu, pa moramo i mi da pokažemo Čukaričkom i svima ostalima da su došli na naš teren”.

Minus je za crno-bele što ovog puta neće biti pomoći publike sa tribina, zbog kazne koju je klubu iz Humske odredila disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.
Ambijent bez publike nikom ne prija. Naš zadatak je da vratimo gledaoce na stadion, jer je bez njih sve ovo besmisleno, ali se oni neće vratiti dok to ne zaslužimo”, poručio je Savo Milošević.

(FOTO: Starsport)

 


tagovi

Savo MiloševićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara