Filip Ugrinić proglašen za igrača sezone

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.05.24. | 10:12

Odlični vezista nagrađen od strane tamošnjeg Sindikata profesionalnih fudbalera

Gotovo savršena sezona nesuđenog srpskog reprezentativca Filipa Ugrinića dobila je svoju zvaničnu nagradu. Novopečeni švajcarski reprezentativac proglašen je za najboljeg igrača tamošnjeg prvenstva, na svečanom događaju koji organizuje Sindikat profesionalnih igrača - SAFP.

U izboru učestvuju sami akteri, odnosno profesionalci najjačeg ranga takmičenja, a Ugrinić je dobio najviše glasova. Pored igrača sezone, izabran je idealni tim švajcarskog prvenstva, a pored Ugrinića tu su još trojica igrača Jang Bojsa. David von Balamos, Levin Blum i Orel Amenda.

Izabrane vesti

Jang Bojs je na korak od nove šampionske titule, pošto četiri kola pre kraja imao osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Servet, koji takođe ima četvoricu igrača u idealnih 11. Ostala mesta popunili su Ardon Jašari (Lucern), Renato Stefen (Lugano) i Žan Celar (Lugano).

Ugrinić je ovdašnjoj javnosti postao interesantan tokom mečeva sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona. Kada je pokazao kvalitet u elitnom takmičenju usledila je reakcija i Fudbalskog saveza Srbije, ali je odlilčni vezista već prihvatio poziv Švajcarske. Ugrinić je prethodno igrao i za mladu i omladinski selekciju Švajcarske.


tagovi

Filip Ugrinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara