Sejduba Suma
Sejduba Suma

Sejduba Suma, novi miljenik partizanovaca: Bio sam ljut na sebe

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.08.19. | 08:41

Na kraju ipak savršen rezultat

Dve godine su Partizanovi navijači lupali glavom u zid i pitali se kako je moguće da je njihov klub dao 1.600.000 evra za takvog igrača? Juče su se lupali šakama po čelu i pitali: gde je bio ovaj Sejduba Suma u prethodne dve sezone? Plejmejker crno-belih je protiv Malatije odigrao bez sumnje najbolju utakmicu u crno-belom dresu i trasirao Beograđanima put do uverljivih 3:1 pred revanš u Turskoj.
Savršen rezultat za nas. Idemo tamo i znamo da moramo da odigramo još jednu dobru utakmicu i biće sve u redu“, kaže 28-godišnji vezista za klupski sajt.

Svestan i on da je moglo da je već sve da bude gotovo. Recimo, da je baš Suma iskoristio makar jedan od dva zicera koje je imao pre no što je sa kreča pogodio za konačnih 3:1.
Imao sam nekoliko šansi, jednu sam iskoristio, neke nisam i bio sam ljut na sebe u tim trenucima. Ali saigrači su me hrabrili i to mi je dosta značilo. Na kraji se i isplatilo“.

Izabrane vesti

Stigla je i podrška sa tribina. Sejduba Suma je preko noći postao miljenik navijača, pa je bilo i ovacija sa istočne tribine u trenucima kad ga gol nije hteo.
Dajem sve za tim i zato me vole. Njihova podrška me motiviše da radim i treniram sve bolje“, zahvaljuje se Suma.

I za kraj još malo o revanšu.
Nema tu neke razlike. Poznajemo se dobro. Oni će pokušati da isprave greške iz ovog meča, ali na nama je da odigramo kao u Beogradu i prođemo u sledeću rundu“, završio je Suma.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara