Komentari na vest

Selektor omladinaca: Dobro smo izgledali, Englezi nas nisu nadigrali

t

trike

pre gotovo 2 godine

Dal ovi kvazi treneri stvarno misle da mi obicni navijaci neznamo ama bas nista pa oni nam sole pamet SRAMOTA pa kako smo se kvalifikovali tako i igramo.
S

Snoopy

pre gotovo 2 godine

Dobiješ 4 komada i kažeš dobro je izgledalo... Jel realno
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Ne znam koju je utakmicu selektor gledao, vrhunac bi bilo da je jos rekao da nismo imali srece. Onaj njihov desni bek nas je razbio, ne znam koliko je prodora imao i nijednom nisu uspeli da ga zaustave. Brzi su bili od nas, jaci u duelima. Nasa dodavanja ocajna, svaki napad su nas presecali, nismo sansu napravili. Na kraju se stekao utisak da su oni bili prezadovoljni i cekali kraj, a da im je trebao jos koji gol, dali bi ga. I golman treba da se menja pod hitno, za bar dva je direktan krivac, onaj drugi gol je vise nego smesan, a cetvrti da izadje igracu da skrati ugao i primi gol u svoj ugao, to ne sme da se desi.
k

kaboom

pre gotovo 2 godine

Usao neki Stanoje u ovog selektora. Lik ostavi na klupi najboljeg igraca, a umesto njega stavi potpuno pogubljenog momka, koji je gotovo svaki pas pogresio.
G

Gost 82

pre gotovo 2 godine

mozda on covek nije gledao ovu utakmicu
G

Gost 82

pre gotovo 2 godine

mozda on covek nije gledao ovu utakmicu
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Sve je to normalno. Godinama!
N

Nikola021

pre gotovo 2 godine

A koji si ti? Nikad cuo za ovog coveka.Kakav trener,takva i igra.Cuj nisu nas nadigrali,laganica 4 komada.Kakav demagog.Usput izgledali ste,kao da vas je neko skupio na ulici.
h

humskapfc..

pre gotovo 2 godine

Kako koji? Pa poslusnik koji je postavljen da pozove u rep Terziceve igrace.. pogledajte koliko ima igraca koje Terzic zastupa..
@

@humskapfc..

pre gotovo 2 godine

Da bar malo pratis ovu slekeciju znao bi da je Zvezda mogla da ima 9 u 11 igraca i da to nema veze sa Terzicem, a savez vodi Bjekovic, koji bas obozava Zvezdu!
G

Gosto

pre gotovo 2 godine

Pa sad... Sa ovakvom igrom mi na SP nemamo sta da trazimo u takmicarskom smislu. Sa druge strane, glavno je da nam iz mladjih kategorija dolazi nekoliko igraca iz svake generacije u A tim. Posto je mlada reprezentacija katastrofalna, ako ce i omladinci krenuti njihovim putem... gotovi smo, nema nam buducnosti. To je vazno, a osvojeno EP u mladjim kategorijama manje bitno.
M

Majator

pre gotovo 2 godine

Kazu najtalentovanija generacija ikada?! Pa mitrovic je u tim godinama vec treso mretu u prvom timu partizana, Djurdjevic u Radu, Maksimovic vec igrao u prvom timu Domzalea, Sergej u Voši, Rajkovic prvi golman u Jagodini! Lazetic jedva ihra za u-19 milana i kad njih dvojicu poredis, nebo i zemlja! Ilic i Lekovic ce napraviti karijere, buducnost srbije. Ove ostale neznam ko gura, tipa Miladinovic koji nezna da dodaje pas, Pavlovic koji nemoze da stigne igrace je kapiten?! E u tome se vidi razlika tadasnje generacije i ove. Marko Pavlovski je kidao u tim godinama, kao i Srdjan Babic, Veljkovic.
M

Mrcina

pre gotovo 2 godine

Dokle god se tim sklapa menadžerski,ovako ćemo prolaziti.Nisu nas toliko nadigrali,zato što su ljudi igrali sa 60 posto,oznojili se nisu kako treba.Sramotno ponašanje
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Zbog ovakvih izjavs smo tu gde jesmo. Alo 4 komada nam uvališe!
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

A sta je po tvom mišljenju trebalo da kaze? Da im se naebe majke pred kamerama ? Gledao sam utakmicu,nisu ti Englezi nista posebno, samo eto imaju tih crnaca pa su brzi,okrentiji od nasih,nista vise...
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Ma fenomenalni su Jovicu, vazi...taman toliko koliko si i ti fenomenalan. Molim boga da izgubimo i od Austrije, i da ne gledamo vise ovo brukanje.
D

Dule czv

pre gotovo 2 godine

Zvezdas sam, ali gde su ovde Bazdar i Milovanovic, Bazdar koji je pravio razliku na svakoj utakmici a Milovanovic ima 30 utakmica u prvom timu Partizana..I za njih nema mesta u reprezentaciji??
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Gledao sam utakmicu, realno gledano,nisu nas unistili igrom, samo se videlo da su oni gradjani ko "violine", jednostavno su brzi, okretnici, spremniji ..to ne treba da cudi, kad su imali najmanje 7 crnaca...mene je samo nervirao stav nasih igraca u pojedinim trenucima, nista vise...treba da igramo svoju igru, da neko objasni nasim momcima da je njih deset puta vise nego nas, plus belosvetske kolonije sirom sveta...
T

Tanasije

pre gotovo 2 godine

Ovako izgleda kad gledalac pikada komentsriše fudbal...
Z

Znojko

pre gotovo 2 godine

Nažalost struka nam je na nivou amatera i ne vidi se boljitak!Zar naš selektor nije prostudirao Engleze?Staviti kepeca Miladinovića na strani gde je odbrambeni igrač koji je za tri glave viši od njega a fizički i da ne spominjemo smatram čistim neznanjem!Naravno i da je upitno bilo ko je sve pozvan u reprezentaciju a ko nije ali to je sad prošlost a budućnost sa ovakom nepismenom strukom ne vidim.Izraelci su mi stvarno ostavili dobar utisak,simpatična su ekipa koja ima timski duh za razliku od naših a i taktički su dobra ekipa,svaki zna šta radi i mogli bi biti prijatno iznanađenje na ovom turniru.Čak sam siguran da mogu da dobiju Engleze i navijaću svim srcem za njih!
U

Ub ub ub

pre gotovo 2 godine

Ekipa u kojij je najvise zvezdini(graficar) fudbalera i nemoze bolje da prodje.Kada je ta cuvena skola bilo poznata po dobrim fudbalerima?Nikad!
X

Xao

pre gotovo 2 godine

Alo nepismen si
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Da selektoru neko objasni da je fudbal igra u kojoj pobeđuje i bolji je onaj koji da više golova? Englezi su kada god su krenuli u ozbiljan napad, bili nezaustavljivi, a naša deca pored njih su izgledala kao nespretna mlađa braća. Njegovi puleni su "sami sebi" dali barem 4 od ovih 6 golova što su do sada na turniru primili. Pola utakmice ekipa mu igra na ubacivanja i centaršuteve protiv ekipe kojoj tako u deset utakmica ne bi dali ni jedan gol, pri tom Krsmanović ne može iz centaršuta pogoditi stadion, a kamoli saigrača. Lazić što neko reče Gobelja Vol.2, Leković direktan krivac za oba gola protiv Izraela i jedan sinoć. Ilić solidan, Petković takođe, ali nije to dovoljno. Ako je onaj golman, najbolje što u generaciji imamo, crno nam se piše, nije mu dao gol samo ko nije šutirao. Jedna jeddina ozbiljna odbrana u dve utakmice, uz 6 komada, od kojih Englez barem 3 ne bi primio. Stanković jedini koji nešto na stredini sa loptom zna, ali i on je čini mi se premalo u njenom posedu. Od napadača Lazetić zna da se zagradi i predstavlja pretnju protivniku, ovo ostalo tanko do zla boga.
I

Ivica1708

pre gotovo 2 godine

Lebtijebemkrvavi sta naprica ovaj covek, nema dalje.
d

davno igramo

pre gotovo 2 godine

ivan ja i dex pes na kompu. dex gubi ceo dan od obojice, ne moze ni gol da da..Nakon bog znakojeg praza od Ivana ( 4:0) kaze Dex mrtav ladan , dva gola si mi dao na srecu a dva na moje greske .pukli smo od smeha
V

Velur

pre gotovo 2 godine

Ali Motika???
G

Grobar 62

pre gotovo 2 godine

A trener je garantovano clan...
N

Neko ko poznaje...

pre gotovo 2 godine

Šta reći posle prve dve utakmice na evropskom prvenstvu?!Napisao sam par komentara po objavljivanju spiska i rekao da će ova ekipa loše proći jer nije to najbolje što imamo.Fali najmanje 7-8 igrača.Selektor je bio trener u Zvezdi pre 10-tak godina i smenjen je.Stručnost se ogleda u njegovoj izjavi posle utakmice sa englezima. Golman Lukić?!Bek Krsmanović,krivac za jedan gol.Ali dečko je ceo život igrao levo krilo i prednjeg veznog i prekomanduju ga na beka?! Isti slučaj je sa drugim bekom Lazićem.Došao u Zvezdu kao vezni pa prekomandovan na beka.Štoperi Ilić i Leković zalutali,duva ozbiljna promaja.Petković i Knežević,sporo,neokretno,bez ideje,problem koordinacija i motorika.Stanković borac bez mane,retko odigra loše.Miletić i Miladinović zalutali a Lazetić sem borbenosti veliko ništa.Što se tiče Motike,on je dobar igrač ali ne može sam.Trebali su biti pozvani Milovanović,Cvetićanin,Kabić,Subotić,Baždar,Đorđević,Vlahović,Despotovski...
S

Statler

pre gotovo 2 godine

Ako zanemarimo krajnje nebitnu činjenicu da su nam spakovali 4 gola, sve ostalo je bilo u najboljem redu.
M

Majtor

pre gotovo 2 godine

Druze, sva krivica je na tebi. Igras sa 4-3-3?! Gde to u svetu jos ima?! Mi imamo dobre veznjake (Stankovic, Gordic, Knezevic) perfektno za 4-5-1 formaciju. Ne, tebi su Miladinovic i Pavlocic bitni, jer ces dobiti 10% od njihovih transfera, klubova. Sramotno izdanje, to se videlo protiv izraela. Dobicemo na kapu i protiv austrije
M

Majator

pre gotovo 2 godine

Xaxaxaxaxxa…englezi su posle 1-0 odigrali sa pola gasa. Posle dva nula nisu vise ni igrali nego se zezali. Da su hteli, rasturili bi nas 8:0
u

unpamozzart

pre gotovo 2 godine

Taman kad misliš da posle onako očajne igre ne može gore desi se ovakva izjava.
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Ko je ovde lud .............
k

kolja083

pre gotovo 2 godine

Haha,e ovakvi "mozgovi"nam uče decu,zato ni jedan ne može da igra za Zvezdu lili Partizan pa ovi dovode trećepozivce iz Afrike.Englezi grešku nisu naoravili 90 minuta,desni bek i onaj neki Čuameni školovao ih celu utakmicu.Svaki gol našo primili iz početničkih grešaka,a te greške englezi koristili profesionalno,znalački.Svaki pas im je bio tačniji,sa dovoljnom jacinom i preciznošću.A ovi naši kao da je svaki Gobelja.Jedna preko tribina,druga u aut,treca u noge protivniku....E tako smo "dobro izgledali".Ona mlađa selekcija koja je izgubila onomad od Holandije,za ove su svemirci.
B

Botovi

pre gotovo 2 godine

Koliko minusa?! Kao da kritikujemo veliku pobedu Srbije protiv Engleza.Da li je u ovoj Srbiji neko fudbalski pošten i normalan?Selektor je upravo onakav kakva je i njegova izjava,"vanzemaljac".Ekipa sastavljena od menadžersko-rođačko-kumovsko-klubaške bratije i nije mogla bolje proći.Kada će da shvate da
K

Kosovski Sheher

pre gotovo 2 godine

Sve si u pravu,ali mislim da bi trebalo jos jednog Lazetica naci,malo ih je dvojica..prvi strelac oml lige ti sedi na klupi a on igra iako nema 5 utakmica proletos..bar 7 igraca iz prvih 11 igraju tu na kombinaciju..
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Izjava na nivou "protivnik je imao vise srece, mi nismo uspeli da iskoristimo nase sanse"
R

Rambaudi

pre gotovo 2 godine

Izjava je kao da smo slusali radio prenos iz Montevidea,a ne odgledali utakmicu... Nije problem izgubiti,ali je greska izlupetati se! Ekipa sastavljena od previse kombinacija klub-menadzer i nije mogla proci bolje.
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Ova izjava je zlostavljanje zdravog razuma
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Najtacniji komentar. Velika sramota na sta nam lice ta deca. Ako nam je to buducnost fudbala, onda crnja ne moze biti.
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

Nasi treneri opet briljiraju haha... A koliko smo se ovakvih "genijalnih" izjava naslusali zadnjih 15-20 godina od raznoraznih "strucnjaka" u pokusaju. Ljudi moji budimo sretni sto postojimo na fudbalskoj mapi sveta sa ovakvom " strukom".
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Selektora na doping test.
Y

Yyyh

pre gotovo 2 godine

Svi posle PSG-Zvezda 6:1: “Nisu nas nadigrali, izgledali smo i više njego dobro, treća sreća”
G

Gostiona

pre gotovo 2 godine

treneru šta je sa mozgom....0-4......pa šta bi bilo da su nad nadigrali 0-11
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Posle se kao nešto čudimo. "Stručnjak" ovo izjavi posle 4-0. U svojoj glavi jeste, ali minimum 5 igrača nije pozvao koji su bolji od ovih. Može neko da mi kaže da se pravim pametan, medjutim mislim da mi ni Austriju nećemo dobiti. Odakle ovog izvukli.
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Šta koristi ovaj selektor da i nama bude ovako lepo? Ozbiljno pitam?
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Jel postoji novinar da postavi pitanje dal je ovaj lik normalan kad da ovu izjavu? Dobro su i igrali kakvog selektora imaju
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

E samo za ovu bezobraznu izjavu , koja nije prosla filter mozak-jezik , bih ti urucio momentalni otkaz. Na stranu to sto si los trener i sve sto ide uz to , izjaviti da nisi nadigran uz primljena cetiri gola , eeeej!!! Pa da li se ti sprdas sa nama?? Neverovatno. Sad budi i pedagog pa objasni deci kako nisu nadigrani , nego bas suprotno , otkinuli smo ih od zivota i bilo nam je zao da im damo pet komada i pobedimo 5:4. Sram te bilo .
J

Jedini gost

pre gotovo 2 godine

Kad izgubis 4:0 a kazes da nisi nadigran onda rezultat vise nije najveci problem, nego to postajes ti.