Sergej između Reala i Junajteda - sve će biti jasno do kraja jula

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.07.18. | 10:35

Klaudio Lotito jasan i traži bar 155.000.000 evra, ali ne bi imao ništa protiv ni da Milinković Savića zadrži još jednu sezonu

Lista potencijalnih kupaca Sergeja Milinković Savića se posle Juventusove ofanzive na Kristijana Ronalda svela na samo dva imena - madridski Real i Mančester Junajted. Na sto Klaudija Lotita Sergejev agent Mateja Kežman doneo je upravo te dve ponude, a prema najavama koje stižu iz Rima budućnost najvrednijeg srpskog fudbalera biće poznata najkasnije do kraja jula!

Kontakti sa zainteresovanim stranama i dalje su sakriveni pod velom tajne, ali ono što je zasad poznato jeste da je Junajtedova ponuda za 10.000.000 evra jača i ta suma je uračunata u bonusima. Ali, Lotito želi još. Navodno, prvi čovek Lacija ne bi imao ništa protiv da Sergeja zadrži u Rimu još jednu sezonu i tako obraduje Simonea Inzagija. Realnost je, ipak, drugačija i sve vodi ka tome da će Sergej uskoro napustiti Olimpiko.

Izabrane vesti

Florentino Perez i dalje ne srlja u priču i zapravo još čeka da napravi najkonkretnije poteze. Da bi se to dogodilo, Real prvo mora da dobije silne milione od Kristijanove prodaje Juventusu, kako bi se krenulo u akciju. Perezova želja je da Ronalda zameni Nejmarom ili Edenom Azarom, dok je Sergej Milinković Savić igrač koga izuzetno želi u Realu. Ni Mančester junajteda neće tako lako odustati od Sergeja, pošto je Žoze Murinjo u svojoj glavi smislio da mu upravo SMS bude oslonac Junajtedove igre u budućnosti. Time ne samo što bi rasteretio Pola Pogbu i Nemanju Matića, već bi Junajtedov vezni red bio među najjačima u Evropi. 

Sergejeva sudbina biće poznata u narednim danima, a najkasnije u sledeće dve do tri sedmice. Lacio će spremno dočekati svaki rasplet. Zasad Lotito nije zadovoljan onim što Real i Mančester junajted nude i hoće još. Mada se Lotito donekle nada Sergejevom ostanku, sve informacije upućuju ka tome da je srpski reprezentativac spreman da otvori novo poglavlje u karijeri. 

Foto: Action Images


tagovi

Sergej Milinković SavićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara