Serhio Ramos napravio intervju sam sa sobom o svim pitanjima u Realu: Kriv sam 200 odsto!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.19. | 15:08

Španac na čudan način izašao u javnost

Realova sezona se srušila u sedam dana. Barselona ih je nokautirala u Primeri i Kupu kralja, a onda je došao fijasko u Ligi šampiona protiv Ajaksa. Kao jedan od krivaca za debakl sezone je etiketiran kapiten Serhio Ramos.

Od žutog kartona u Amsterdamu kada je želeo da se „očisti“ pred „već viđen“ plasman u četvrtfinale Lige šampiona, sve je krenulo naopako za Realov stub odbrane. Počele su da isplivavaju afere i kontroverze kao što su svađa sa predsednikom Perezom, tuča sa Marselom na treningu, zamereno mu je što je na revanšu protiv Ajaksa snimao dokumentarac o sebi...

Izabrane vesti

Zato se kapiten Reala odlučio na nesvakidašnji potez i napravio intervju sam sa sobom na svojim profilima na druptvenim mrežama?!
„Kao fudbaler sam uvek voleo da pričam dole na terenu, ali ove sezone stvari ne idu kako bi trebalo. Skorašnja dešavanja su katastrofalna i ne želim da se krijem. Mi kao igrači smo najodgovorniji, a ja kao kapiten, više od drugih“, napisao je Ramos na početku poruke.

Potom je nastavio da sam sebi postavlja pitanja i da odgovara na njih.

Da li je žuti karton u Amsterdamu bio greška?
Bila je to apsolutna greška. Kriv sam 200 odsto“.

Zašto si snimao dokumenatarac o sebi tokom revanša sa Ajaksom?
Postojoale su određene obaveze koje sam morao da ispunim, a ni na kraj pameti mi nije bilo da će sve ispasti onako kako je ispalo. Snimanje je prekinuto kada je utakmica krenula u lošem smeru po nas“.

Da li je bilo svađe sa Florentinom Perezom u svlačionici?
„Pitanja iz svlačionice se rešavaju u svlačionici i treba tamo da ostanu. Nema problema ako smo svi posvećeni istom cilju“.

Da li si optuživao saigrače i kritikovao ih?
„Uvek pričamo jedni sa drugima i motivišemo se međusobno na konstruktivan način“.

Da li si imao sukob sa Marselom na treningu?
„Na svakom treningu dođe do razmene. To je deo posla kada radite pod pritiskom. Ali na kraju su to samo anegdote koje se dešavaju svakodnevno. Marselo mi je kao brat“.

Zašto si putovao u Valjadolid?
„Da bih bio blizu ekipe i saigrača“

Šta se dešava sa trenerom?
„To nije odluka koja je na nama. Ne mešamo se u te stvari. Imamo ogromno poštovanje prema toj funkciji i uvek ćemo podržavati trenera Reala. Zajedno moramo da radimo za budućnost kluba i da obnovimo poverenje“.

(FOTO: reuters)


tagovi

Serhio Ramos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara