Serhio Ramos neizvestan za El Klasiko

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.03.19. | 09:12

Kapiten Reala obnovio povredu kolena na utakmici u sredu

Odbrana Real Madrida je u revanšu polufinala Kupa Kralja izbušena sa svih strana (3:0), ali bi mogla na novom El Klasiku (subota, 20.45) da bude u još većem problemu, pošto je neizvestan nastup Serhija Ramosa.

Komandant odbrane Reala je u sredu uveče na meču sa Barselonom obnovio povredu kolena u sudaru sa Kazemirom. Lekarski tim Kraljevskog kluba daje sve od sebe da osposobi Ramosa za utakmicu, ali su nezahvalne procene da li će i koliko biti spreman, pišu španski mediji.

Izabrane vesti

Kapiten Madriđana se i tokom utakmice u sredu žalio na bolove u kolenu, međutim, uz pomoć lekara je uspeo da izgura do kraja. Ostala je upečatljiva scena sa meča, posle trećeg gola Barselone, kada je Ramos i pored povrede i jasnog ispadanja iz takmičenja počeo da viče saigračima:
Hajde da im ne dozvolimo da nam daju sedam“!

Ukoliko ne bude mogao Serhio Ramos da istrči na teren, trener Reala Santijago Solari će biti u pakleno teškoj situaciji, jer ionako ne može da računa na suspendovanog Rafaela Varana, dok je Naćo povređen. Zato su mu jedine dve preostale opcije za pozicije štopera Ramos i Hezus Valjeho.

Jedna od dobrih vesti za Madriđane uoči El Klasika je da će se u tim vratiti Isko Alarkon, koji se oporavio od povrede. Od njega se očekuje da poveže linije Madriđana, koje su potpuno popucale u drugom delu revanša Kupa sa Barsom, a Katalonci to nisu praštali i sva tri gola su postigli u tom delu meča.

(FOTO: Reuters)


tagovi

El Klasiko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara