Šest bodova za Palas! Luka najbolji penaldžija Premijer lige! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.03.18. | 17:46

Ekipa iz Londona slavila na gostovanju Hadersfildu - 2:0

Postoje neke mečevi posle kojih možete da uzmete šest bodova! Baš takav duel odigrali su fudbaleri Kristal Palasa na gostovanju Hadersfildu. Pobedili su i napravili nekoliko koraka ka konačnom cilju - opstanku (2:0).

Tim Roja Hodžsona stigao je do 30 boda u sezoni i izašao iz opasne zone. Mnogo posle je pred Krista Palasom, ali ono što je tim iz Londona ovog popodneva demonstrirao protiv Hadersfilda obećava. Obećava i partija reprezentativca Srbije Luke Milivojevića.

Izabrane vesti

Nekadašnji član Crvene zvezde bio je najjači adut u maneveru Roja Hodžsona. Autoritativno oduzimao lopte i sebe nagradio - novim golom i asistencijom. Sve je počelo u 23.minutu kada je Milivojević centrirao iz kornera, a posle gužve i rikošeta najbolje se snašao Tomkins i ugurao loptu u mrežu.

Duel u Hadersfildu odigran je po izuzetno teškim vremenskim uslovima. U finišu je padao i sneg, ali je pre toga neizvesnost ubio Luka Milivojević. Srušen je Tausend u šesnestercu gostiju, a odgovornost je preuzeo Milivojević i pogodio sa penala. Bio je to šesti pogodak rođenog Kragujevčanina ove sezone sa kreča u Premijer ligi. Niko ne može da se pohvali takvim učinkom.

Radovali su se u svlačionici Kristal Palasa pobedi u Hadersilfu, a sigurno su bili oduševljeni kada su čuli rezultat iz Stouka. Tamo je gostovao Everton i pobedio - 2:1. Turčin Tosun je počeo da opravdava poverenje i  silne milione koje su Karamele uložile u njega. Gosti su imali igrača više od 30.minuta, pošto je Čarli Adam isključen posle grubog prekršaja nad Vejnom Runijem...

Upravo taj detalj dao je krilma Everotnu i Tosunu. Turčin je poništio pogodak Čume Motinga.

Vest Bromvić Albion je prosuo mleko u Bornmutu. Dugo su gosti iz Birmingema vodili, ali su na kraju ostali kraktih rukava (2:1). Još jedan bolan udarac za četu iz Birmingema koja je ostala zakucana za začelje Premijer lige. Bormut je za 12 minuta napravio preokret. Domaće navijače razgalio je Stanislas.

PREMIJER LIGA - 31. KOLO

Subota:

Bornmut - VBA 2:1 (0:0)
/Ibe 77, Stanislas 89 - Rodrigez 49/
Hadersfild - Kristal Palas 0:2 (0:1)
/Tomkins 23, Milivojević 68 pen/
Stouk - Everton 1:2 (0:0)
/Čupo Moting 77 - Tosun 69 i 84/
18.30: (1,20) Liverpul (7,25) Votford (12,0)

(Ostali mečevi su odloženi)

*** Kvote su podložne promenama

 

tagovi

Luka Milivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara