Sevilja na nogama, stigao je Dabur!

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.01.19. | 18:45

Golgeter Salcburga okreće novi list u karijeri

Danas je najavljeno, sada je završeno! 

Izabrane vesti

Sevilja je ustala na noge, stigao je Munas Dabur! Sada već bivši golgeter Salcburga okrenuo je novi list u karijeri i sleteo ove večeri u Sevilju, gde će u najskorije vreme završiti potrebnu papirologiju i zvanično postati fudbaler kluba iz srca Andaluzije. 

MOZZART Sport je došao u posed fotografija sa Daburovog dočeka na aerodromu u Sevilji. Reprezentativac Izraela trebalo bi da završi transfer vredan 15.000.000 evra, a sve zahvaljujući poznatom srpskom menadžeru Milošu Malenoviću iz agencije Soker Mondijal.

Podsetimo, Sevilja je pre samo nekoliko dana predstavila i Munira El Hadadija kao još jedno pojačanje u srcu napada, ali je Dabur svakako atraktivnije ime kao jedan od najboljih golgetera Evrope trenutno. To znači da će Sevilja sada u konkurenciji imati Vizama Ben Jedera, Andrea Silvu, uz pomenuti tandem.

Sevilja je danas završila još jedan značajan posao i potpisala Ajaksovog štopera Maksa Vebera. On će prvo biti na šestomesečnoj pozajmici u Sevilji, posle čega će se aktivirati ugovor do juna 2023. godine. Ovaj posao završen je na 11.000.000 evra.

 

Foto: MOZZART Sport


tagovi

Red Bul SalcburgMunas DaburZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara