Sevilja otvorila front za Slimanija i Roga

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.01.19. | 14:09

Ozbiljni poslovi u klubu iz Andaluzije

Prelazni rok u Sevilji nije završen i očigledno neće biti u skorije vreme.

Posle kupovine Munira el Hadadija iz Barselone za milion evra, Maksa Vebera iz Ajaksa za 11.000.000 i potpisa Munasa Dabura iz Salcburga za 15.000.000 evropskih novčanica, Sevilja je naciljala još dve velike mete za ovu zimu. Jedna stara i jedna nova – Marko Rog i Islam Slimani.

Izabrane vesti

Dolazak hrvatskog veziste zapisan je u zvezdama i sporstki direktor Hoakin Kaparos radi sve što je u njegovoj moći da ga dovede iz Napolija u naredne dve sedmice. Seviljski dnevnik Estadio Deporte, klupska delagacija spremna je da otputuje na jug Italije, kako bi sa prvim čovekom kluba, Aurelijem de Laurentisom dogovorili sve detalje saradnje. Nekoliko scenarija je u opticaju. Prva je pozajmica do kraja sezone, plus opcija otkupa. Druga je definitivna kupovina već sada, ali i dalje nije jasno po kojoj ceni.

Mnogo toga Napoliju će zavisiti od potencijalne kupovine Stanislava Lobotke iz Selte. Sevilja nikako ne odustaje i želi da Pablu Maćinu obezbedi hrvatskog igrača u narednih deset dana.

Islam Slimani je potpuno iznenada pojavio na horizontu. Pošto će Munas Dabur ostati u Salcburgu ostati još šest meseci, Sevilja bi taj period da premosti dovođenjem zaboravljenog napadača Lestera, trenutno na pozajmici u Fenerbahčeu. U Istanbulu nisu baš najzadovoljniji učinkom alžirskog golgetera koji ima samo četiri gola na dvadeset i jednoj utakmici u svim takmičenjima i postoji opcija da ga vrate u Lester. To bi da iskoristi Sevilja. Pablo Maćin je, navodno, poručio Kaparosu da klub nikako ne sme da propusti priliku da dovede Slimanija na šestomesečnu pozajmicu. Zbog toga je sportski direktor kontaktirao ljude u Lesteru kako bi se transfer obavio. Alžircu se izazov Primere jako dopada. Prema sadašnjim informacijama, ako bi Slimani ostavio dobar utisak, Sevilja bi ga čak otkupila od Lestera.

Sve će biti poznato uskoro...

Foto: Shutterstock, Reuters


tagovi

Islam SlimaniMarko RogZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara