(©Reuters)
(©Reuters)

Sevilja traži 3.000.000 evra za direktora Monćija

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.06.23. | 19:03

Ali, ako će na duži odmor, onda može da raskine ugovor

Uspela je Sevilja da potpiše novi ugovor sa trenerom Mendilibarom, ali svi su izgledi da će morati da traži novog sportskog direktora, jer svi razgovora Ramona Monćija sa čelnicima kluba nisu dali rezultat.

Čuveni direktor Sevilje želi da ode iz kluba, ne ostaje mu se na stadionu „Sančez Pishuan“, ali ni taj razvod neće se tako lako dogoditi.

Izabrane vesti

Kako pišu španski mediji, rukovodstvo Sevilje sumnja da Monći ima načelni dogovor da pređe u Aston Vilu i tamo zauzme funkciju sportskog direktora. I zbog toga Andalužani ne žele da tako lako puste svog prvog operativca, iako se radi o klubu iz druge zemlje, druge lige.

Sevilja je, navodno, spremna da raskine ugovor sa Monćijem, ali samo pod uslovom da će on zaista, kako ubeđuje rukovodstvo, da se povuče na duži odmor, jer je premoren. Međutim, kako u klubu smatraju da je to samo finta da dobije papire i odseli se za Birmingem, Sevilja je postavila uslov: za prelazak u neki drugi klub ovog leta tražiće obeštećenje od 3.000.000 evra.

Naravno, tu je sad nadmudrivanje na sceni, jer Monći u teoriji može da fingira, da dobije papire, pa da posle nekog vremena ipak ode u Aston Vilu, ali zato u Sevilji vagaju šta im je činiti, da li verovati direktoru na reč.

To što je Unaj Emeri na klupi engleskog kluba je dodatni izazov za Monćija i dodatni razlog zašto u Sevilji veruju da će mu Birmingem biti nova adresa.


tagovi

Ramon MonćiSeviljaPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara