Simeone o međunožju: Ovo je iz srca! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.02.19. | 23:43

„Hteo sam da pokažem navijačima da imamo m...“, kaže trener Atletika

Za igru i rezultat kapa dole, a za ponašanje – čista jedinica. Možda će UEFA i da kazni Dijega Simeonea, zato što se uhvatio za međunožje posle prvog kola svog tima, ali deluje da Argentinca baš briga.

Zaneo se čovek, proslavio pogodak protiv moćnog Juventusa, uveravajući da na taj način nije želeo da provocira rivala, iako je mnogima na pameti da je za vreme igračke karijere isto učinio u dresu Lacija.
„Ovaj potez izveo sam i na meču Lacio – Bolonja. Sad sam ga ponovio kako bih našim navijačim stavio do znanja da imamo m.... Poruka nije namenjena nikom drugom, do pristalicama mog kluba“,  kaže Čolo.

Izabrane vesti

Deluje i da se kaje.
Nije lep gest. Priznajem to, ali osećao sam potrebu da uradim to što sam uradio. Teška utakmica, baš smo se borili, Dijego Kosta je istrčao na teren iako nije 100 odsto spreman. E, zato sam morao da pokažem kako smo se osećali. Mogu samo da se izvinim svima koji su se osetili uvređenim, međutim, ovo je bilo iz srca“.

Novinari su ga podsetili da Atletiko nikad nije izbačen iz evropskih kupova posle pobede od 2:0 u prvom meču, a baš taj rezultat ima pred put u Torino.
Znamo da će nam rival biti sjajan tim, pobedničkog mentaliteta. Očekujem da nas natera da patimo, ali i imamo odličan rezultat“, dodao je Čolo Simeone.

 


tagovi

Atletiko MadridDijego Simeone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara