Simo Krunić: Sramota nas je...

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.07.19. | 21:23

"Mnogo teško nam je pao ovaj poraz"...

Radnički je doživeo neprijatan poraz na startu takmičenja u Ligi Evrope. Flora iz Talina i po renomeu i po kvalitetu daleko je ispod srpskog predstavnika, pa ne čudi što je trener Nišlija Simo Krunić ovih tih 0:2 nazvao sramotom. 
"Mnogo teško nam je pao ovaj poraz. Izjednačeno je bilo do 73. minuta, a mi smo posle primljenog gola pokušali da se vratimo. Nismo uspeli i primili smo još jedan do kraja. Flora je u ovom trenutku spremnija, a mi smo dosta konfuzno delovali u finišu. Verujte da nas je sramota", kazao je Simo Krunić odmah posle utakmice, pa se "prešaltao" na revanš koji sledi za sedam dana:

"Pred našom publikom igraćemo bolje i pokušaćemo na sve načine da okrenemo rezultat. Ovo nam je prva zvanična utakmica, presudio je prekid u 73. minutu, pre toga nije se videla razlika. Tražimo krivicu u nama, sami smo krivi za poraz"

Izabrane vesti

Napadač Nišlija Milan Bojović rekao je da su svi u ekipi očekivali bolji rezultat.
"Bili smo u egalu do tog 73. minuta, presudila je ta njihova spremnost. Izgubili smo utakmicu, bitku, ali nismo rat. Ostaje nam da se konsolidujemo i u Nišu preokrenemo rezultat i obradujemo naše navijače", kratak je bio Bojović.

Ukoliko uspe da nadoknadi ovih 0:2 na Čairu Radnički će u drugom kolu igrati protiv Ajntrahta iz Frankfurta. 

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara