(©Reuters)
(©Reuters)

Sin Almamija Moreire potpisao za Čelsi

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.04.23. | 21:32

I odbio PSŽ i Milan

Navijačima Partizan bio je i ostao Almami Moreira jedan od najdražih stranaca koji je branio boje kluba, a pamte i dalje malog čupavog dečaka, koji je povremeno dolazio sa ocem na treninge crno-belih. E, taj dečak, Dijego Moreira, postao je novi fudbaler Čelsija!

Moreira junior je prethodnih godina branio boje Benfike u mlađim kategorijama, igrao u omladinskoj Ligi šampiona i još tada je proglašavan za jednog od većih talenata lisabonskog kluba. Pre toga je loptu počeo da „tera“ u Standardu iz Liježa, gde je i rođen i gde je njegov otac bio igrač više godina pre dolaska u Partizan.

Izabrane vesti

Međutim, kada je postao punoletan, Dijego Moreira je odbio ponudu Benfike da potpiše profesionalni ugovor, a na stolu je imao nekoliko unosnih ponuda. Portugalski Rekord je danas objavio, a brojni engleski mediji preneli, da je sin Almamija Moreire, koji ima 18 godina, potpisao ugovor sa Čelsijem, u koji će preći na leto kao slobodan igrač.

(©partizan.rs)(©partizan.rs)

Imao je Dijego ponude i od Milana i Pari Sen Žermena, ali je izabrao London da mu bude novo odredište. A, ako znamo koliko je Čelsi strovalio novca u poslednja dva prelazna roka, nema dileme da je Moreira dobio ponudu koja se ne odbija.

Čelsi je očigledno krenuo sa misijom da dovodi talentovane mlade igrače, pa je u poslednjih godinu dana za oko 70.000.000 evra doveo nekoliko vrlo perspektivnih igrača. Za Dijega Moreiru obeštećenje nije morao da plati.

 


tagovi

Almami MoreiraČelsiBenfika

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara