Mozzart avion vodi u Katar
Mozzart avion vodi u Katar

Siniša Mihajlović među kladiocima ide u Katar, Miroslavu se isplatila upornost

Vreme čitanja: 3min | uto. 13.09.22. | 11:22

Imamo tri nova putnika za Dohu, koji če biti u prilici da gledaju duel Brazila i Srbije

Svetsko prvenstvo u Kataru se bliži, a Mozzartov avion sa 122 putnika na utakmicu Brazila i Srbije sve je puniji.

Nema sumnje da će Orlovi imati lepu podršku na velelepnom Lusail stadionu, na kom će biti igrano i finale Mundijala 2022.

Izabrane vesti

Među njima biće 40-godišnji Vladan Milovanović iz Prokuplja, koji je 8. septembra pogodio tiket s neverovatnom kvotom - čak 4.976,40.

Odigrao je pet parova, sve prelaze X-X.

„Uglavnom igram te prelaze, pa me braća pitaju da li sam normalan. Ne veruju da to može da prođe, ali eto, sada mogu da me zovu Mister Iks, kao što ja zovem Sinišu Mihajlovića koji je verovatno trener s najviše nerešenih mečeva“, kaže ponosno Vladan.

S nestrpljenjem čeka 24. novembar i prvu utakmicu Srbije u Kataru.

„Presrećan sam! Obožavam fudbal, koji sada igram rekreativno, a nekada sam i trenirao. Mnogo mi je drago što ću gledati utakmicu baš protiv Brazila. Pobedili smo ih 1930. kada su igrali samo igrači iz Srbije iako smo bili Jugoslavija, pa eto, neka se ponovi taj rezultat 2:1. Teško je prognozirati strelce jer imamo mnogo dobrih golgetera, ali neka to budu Sergej i Vlahović.“

Evo Vladanovog tiketa...

Sreća se 9. septembra osmehnula Miroslavu Pantoviću, Zrenjanicu koji je redovan posetilac kladionice Mozzart. On je bio blizu aviona za Katar i pre više od dva meseca kada je pogodio kvotu 1.015. Međutim, sada greške nije bilo pošto je Miroslav Pantović pogodio sedam parova i kvotu 540, što mu je bilo dovoljno da se nađe među Mozzartovim putnicima za Mundijal.

„Igrao sam na ishod prvih poluvremena. Sećam se da sam na tiket stavio parove iz Indonezije, Izraela i Kine. Uglavnom se oslanjam na te zemlje, kao i na niže rangove iz najjačih fudbalskih država. Nekako imam uspeha na tom polju. Mnogo mi je drago zbog nagrade, jer mi svaki dan počnje u Mozzartu. Kolega i ja tu pijemo prvu jutarnju kafu i tražimo dobitne kombinacije. Sjajna stvar“, rekao nam je Miroslav Pantović.

I pored toga što bi trebalo da bude u avionu za Katar, Pantović ne očekuje veliki rezultat Orlova.

„Ne znam, zaista... Imaćemo mi neku ulogu tamo, ali ne očekujem veliki rezultat. Imamo dobar tim, dobrog selektora. Međutim, problem je naš mentalitet. Uvek zabrljamo na velikim takmičenjima. Možda sam i razočaran zbog uspeha košarkaša, pa ovako pričam. Očekivao sam medalju”, poručio je Miroslav.

Evo i tiketa koji je odigrao Miroslav...

Svoje mesto u Mozzartovom avionu za Dohu zaslužio je i Ivan Jančić iz Valjeva. Pogodio je 11. septembra šest fikseva za kvotu 2.118,31. Iako za Juventus igraju dvojica srpskih reprezentativaca, predosetio je da se Dušan Vlahović i Filip Kostić neće radovati protiv Salernitane, već će morati da se zadovolje bodom.

„Uobičajeno, ne igram sigurice. Gađam nerealno, velike kvote, pa kako bude. Igram iz razonode. Pre tri meseca sam čekao jedan iks za 180.000, ali je pao gol u 96. minutu. Sad se vratilo“, otkriva nam Ivan.

Kao i svi, ovaj Valjevac razočaran je eliminacijom košarkaša s Evropskog prvenstva, ali se nada da bi fudbaleri mogli da zaleče ranu.

„Mnogo sam se razočarao zbog ispadanja košarkaša. Protiv Italije sam gledao prvu utakmicu od početka turnira, ali bolje da nisam, pa da su prošli. Šta ćeš, lopta je okrugla, Svašta se dešava u sportu, pa neka nas tako obraduju fudbaleri i osvoje Svetsko prvenstvo. Što da ne?.“

Evo i Ivanovog tiketa...

Podsetimo od 1. septembra do 31. oktobra traje druga etapa takmičenja u kojoj će mesto u avionu pronaći još 61 putnik. Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve.Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.

A tu je i još jedno atraktivno takmičenje „Pogodi najduži tiket“. Ko od 1. do 18. septembra u vreme Evrobasketa pogodi tiket sa najviše parova osvojiće dodatnih 100.000 dinara i dobiti priliku da bira gde će da Mozzart renovira sportski teren.


tagovi

dobitni tiketsp u kataruSvetsko prvenstvo 2022pogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara