Komentari na vest

Širi se srpska kolonija u šampionatu Letonije: Posle Vlalukina stigao i Cvetković

E

Esex

pre gotovo 2 godine

Cvetkovic je obecavao puno kao mladji..ne znam sta se desilo i kako se zagubio ali ova liga je ko stvorena za njega..slabija od nase a bolji uslovi(dobri tereni,redovna plata itd),tako da verujem da moze napredovati do liga petice jednog dana.
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Da je imao veze,sad bi igrao za reprezentaciju i Zvezdu,ako i mnogi,recimo Tufegdzic Ozbiljan igrac
D

Dot

pre gotovo 2 godine

Lupetas, menadzeri su mu Adzic( Lukin otac) i Rajo Bozovic imao je najvecu mogucu vezu
l

laughnowcrylater

pre gotovo 2 godine

U Zvezdi duplo bolji igrac u mladjim kategorijama od malog Luke Adzica,isto godiste...Ali decko iz Leskovca,siromasna postena porodica...Ali eto,ako vredis,verujes u sebe i pritom malo ti se posreci kao njemu,nije nemoguce da uspes da ostvaris svoje snove. Srecno Cvele masino,samo gazi lavcino moja!!!!!!
G

Gost1636555

pre gotovo 2 godine

Nazalost limitiran igrac . Inace on i Adzic istog menadzera imaju ( cika Rajo )
t

tooo

pre gotovo 2 godine

Pa ne zna se dal je sramotniji ovaj naslov za nas sve i srpske klubove kao da idu u Spaniju ili Italiju a ne Letoniju. A onda procitam tvoj komentar koji me odusevi vise nego sam naslov. Mozda i jeste talenat i nista bez veze mada on ima istog menadzera kao Adzic za pocetak, ali takav talenat ide u Letonsku ligu a da ga nisu primetili iz neke malo jace lige nego iz ove koja je do pre par sezona bila polu amaterska. naravno sada se razvija po svemu daleko brze od nase ali opet je to medju losijim ligama u Evropi.