Sisoko: Kada je Siti dao peti gol pobegao sam u svlačionicu i pomirio se s tim da smo ispali

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.19. | 11:13

Francuz nije imao pojma da je Sitijev pogodak poništen

Jedan igrač Totenhema sve do kraja utakmice nije ni znao da njegov tim prolazi u polufinale Lige šampiona! Musa Sisoko se pošteno izblamirao i nije ga bio stid da u euforiji posle meča to prizna pred novinarima.

As Totenhema je s klupe gledao finiš meča i odatle je video trenutak kada je Mančester siti postigao gol za 5:3, za rezultat koji je Pevce izbacivao iz Evrope u 93. minutu.
Video sam gol za 5:3 i svet mi se srušio, pa sam se istog trenutka pokupio i otišao u svlačionicu. Bio sam potpuno sam, nikog nije bilo uz mene, nije bilo ni televizora sa prenosom utakmice i u mojoj glavi mi smo – ispali“, počeo je priču Sisoko.

Izabrane vesti

I tako je ostalo sve dok se utakmica nije završila.
U jednom momentu se pojavio član stručnog štaba, koji me je podigao u radosti i viknuo: 'Uspeli smo'. Pitao sam ga kako smo uspeli i tad mi je rekao da je peti gol Sitija poništen. Ponovo sam obukao dres, zaboravio sam na povredu i istrčao sam na teren da se radujem sa saigračima. Bio je to neverovatan emotivni šok“, ispričao je Musa Sisoko.

Francuski fudbaler je doživeo povredu mišića tokom utakmice, pa je zamenjen u 41. minutu i umesto njega u igru je ušao Ljorente, koji je kasnije postao junak utakmice golom za 4:3.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara