Komentari na vest

Sjajan posao Rome: Tandem PSŽ-a za 15.000.000 evra

Marko Pavlovic

pre 9 meseci

E pa Renato kad zbog para nisi hteo u Milan, nego u Pariz, sad se umesto za titulu bori za izlazak u Evropu sa Romom.
i

igimigi95

pre 9 meseci

akonih Murinjo poslozi kako treba, bice top pojacanja. Ne zaborabimo da je Aorar pokazao prije dvije tri godine kvalitet, kad su ga svi htjeli, sad je malo stagnirao ali moze se vratiti. Sanchez talentovan ali nikako da odrzi kontinuitet, dok Peredes borben, murinjovski igrac.. Roma može do titule, tesko ali vjerujem da ce Murinjo donijeti bar jos jedan trofej Romi.
D

Drkela

pre 9 meseci

Jel ostao iko u PSZ?
D

Dexaman

pre 9 meseci

Duplo golo...
d

dobri ....

pre 9 meseci

igrači .. naročito Sančes...
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Ko je menadzer ovom paredesu, covek prosao sve najbolje klubove...
i

isti koji je

pre 9 meseci

Gobeljiću i Raduljici...
t

thestur

pre 9 meseci

To je sve neozbiljno. Romi treba i kvalitet i kvantitet. A oni su tu opet manje više na istom. Odbrana je dala Ibaneza za Ndicku, srednji red je možda malo ojačan, ali opet odlazak Matića je veliki udarac, u napadu ništa nije urađeno (a i pitanje je veliko, jer Santos ne pušta Leonarda), tu je jedino Beloti koji je nepredvidiv tip. Mnogi napadači koji su iskusni i koji mogu koliko toliko garantovati golove su izmakli. Golman ista rupa koja je i bila. I dovedeni igrači (Aouar, Sanchez, Paredes) su mačka u džaku. Podložni povredama, prva dvojica nikada nisu ni prošli na top nivou, i prošle sezone su uglavnom sedeli po klupi. Paredes ok, ali za neke Italijanske uslove, ništa više od toga. Iskreno sam očekivao jači rok od Rome, na kraju poslovno 9, ali sa sportske strane 5-6.
R

Ryan

pre 9 meseci

Ne mogu vjerovat da je otišao Matić ?? Wtf ???
p

pjer

pre 9 meseci

Polovnjaci bez dileme ali isto tako bas jeftino kad pogledamo sta se sve placa 70-80 miliona pogotovo u engleskoj.
r

radi dobro

pre 9 meseci

Pustite Murinja, da radi svoj posao.
E

Edgar Davids,al zamalo.

pre 9 meseci

Ovaj Sancez od onakvog potencijala i odigranog cini mi se evropskog posta samo lik koji je licio na Davidsa.Prvo prevelik zalogaj u Minhenu,pa onda kad su ga trazile neke ekipe u kojima mladima daju sansu on je izabrao Psg gde je opet cumurio.Steta bio je bas dobar na pocetku ali jedan od primera kako los razvojni put i odluke mogu da uticu na krajnji rezultat i karijeru.
A

Andrejka

pre 9 meseci

Bas se setim svaki put kad ga vidim u vestima tog EP gde me je jedini u dresu portugala odusevi osim znanjem i petljom za tako mladog igraca, steta velika steta
G

GrandeRoma

pre 9 meseci

Odličan posao Rome! Ukoliko Sančeza posluži zdravlje mogao bi biti jedno od najboljih pojačanja u Seriji A ove sezone. Paredes je sjajan posao jer poznaje već klub i kakav pritisak navijača postoji, a donosi potrebnu čvrstinu veznom redu. Međutim, dolazimo do problema jedino da Roma uzima mnogo igrača o kojima počinje rečenica ako ih posluži zdravlje. Videli smo prošle sezone Dibalu na delu, fenomenalan kada igra, ali uglavnom u bitnim trenucima povređen, stoga Vučica mnogo rizikuje jer je pola prve postave upitno zbog mogućih povreda
B

Boogy

pre 9 meseci

Kakvo poslovanje Rome! Svaka čest! Prave finu ekipicu za male pare.