Sjajne vesti iz Humske: Miletić igra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.19. | 14:11

Crno-beli sa standardnom odbrambenom četvorkom

Sjajne vesti stižu iz Humske nekoliko sati uoči prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turske Malatije! Dilema je razrešena, i to na veliko zadovoljstvo igrača i stručnog štaba Partizana: Nemanja R. Miletić zauzeće mesto kraj desne aut linije, potvrđeno je MOZZART Sportu.

Potencijalni reprezentativac Srbije zaradio je povredu zgloba na poslednjem prvenstvom meču protiv Mačve. Činilo se u jednom trenutku da ne postoji ni promil šansi da Miletić bude u protokolu. Slike otečenog zgloba, sa njegovog Instagram profila, nisu nagoveštavale ništa dobro.

Izabrane vesti

Partizane, pokaži ko si

Međutim, posle nekoliko dana terapija došlo je do pomaka. Jedan od najboljih igrača Partizana juče je trenirao sa ostatkom ekipe, čime je samo nagovestio da bi mogao da bude spreman za večeras. Sada je dilema i razrešena, pa je treneru Miloševiću svakako laknulo.

Partizan nema adekvatnu alternativu na desnom boku. U finišu meča sa Mačvom tu poziciju pokrivao je mladi krilni fudbaler Aleksandar Lutovac. Kao opciju Milošević je imao čak i levog beka Nemanju G. Miletića, ali na kraju neće doći do tumbanja poslednje linije tima.

Foto: MN press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara