Sjajno veče za Srbe u Segundi: Đurđević pogodio u 49. sekundi, asistencija za Račića na debiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.01.19. | 20:21

Sporting Hihon i Tenerife upisali pobede na domaćem terenu - 2:0

Odlično veče za srpske fudbaler u španskoj Segundi. Uroš Đurđević je bio strelac u pobedi Sportinga iz Hihona od 2:0 protiv Alkorkona, dok je Tenerife slavio istim rezultatom protiv Himnastika uz asistenciju Uroša Račića.

Krenimo od Đurđevića.

Izabrane vesti

Posle teškog početka i privikavanja srpski napadač je počeo da daje golove u Hihonu, a ovaj večeras mu je treći na poslednjih pet utakmica.

Došao je već u 49. sekundi utakmice na asistenciju Robina Loda. Lopta je prešla liniju, a sudija je pokazao ka centru. Veoma je važno za njega da nastavi u ovakvom ritmu i da zadobije dodatno poverenje i trenera i navijača. To se najbolje radi golovima kada ste špic.

A Uroš Račić je imao debi kakav je mogao da poželi. Odigrao je 89 minuta za Tenerife, bio je asistent kod gola Horhea za 2:0, ali ne samo to već se na društvenim mrežama pojavilo više mišljenja navijača Tenerifa da je Račić bio igrač utakmice. Vrlo su zadovoljni kako je odigrao, čak se zahvaljuju Valensiji što im ga je pozajmila.

Očigledno će mu minutaža u Tenerifeu značiti na samopouzdanju i boljim igrama. Podsetimo, on je u ovom klubu na pozajmici iz Valensije. Mogao bi to da se ispostavi jako dobar potez u karijeri bivšeg fudbalera Crvene zvezde.


tagovi

Uroš ĐurđevićUroš Račić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara