Prekršaj nad Bergom...
Prekršaj nad Bergom...

Skandal na pomolu u Ligi nacija - sudija obećao igraču jedanaesterac posle čega je utakmica rešena penalom

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.11.18. | 18:59

Ovo ne bi smelo da prođe nekažnjeno...

Neverovatnu izjavu dao je napadač reprezentacije Švedske Markus Berg i to nakon što je njegova ekipa ostvarila minimalnu pobedu protiv Turske u Ligi nacija od 1:0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je kapiten ove selekcije Andreas Grankvist iz jedanaesterca u 71. minutu, a to ne bi dovelo regularnost ove utakmice u pitanje da napadač pobedničke ekipe nije otkrio sadržaj razgovora sa glavnim sudijom.
“Na poluvremenu sam otišao kod sudije kako bih mu se požalio zašto nam nije dosudio penal nakon prekršaja na meni. Rekao mi je: ‘Pogledaću situaciju opet u svlačionici. Ako sam pogrešio, daću vam dva penala u drugom poluvremenu”, otkrio je 32-godišnji Šveđanin koji trenutno igra za Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Izabrane vesti

Potom je u drugom poluvremenu rumunski arbitar Ištvan Kovač zaista dosudio kazneni udarac i to baš nad Bergom iz kojeg su Šveđani postigli pobedonosni pogodak.

Turski mediji najavljuju kako će se njihov Fudbalski savez žaliti u UEFA zbog ove situacije, jer su ovim porazom ispali iz divizije B Lige nacija.

Foto: Reuters


tagovi

reprezentacija Švedskereprezentacija TurskeIštvan KovačMarkus Berg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara