Komentari na vest

Skols namirisao razdor u Liverpulu: Henderson je lider, kao Kazemiro, a ne igra, tu nešto nije u redu…

G

Gost988

pre preko 1 godinu

interesantno je da se ovakvi tekstovi ne pišu o ovim 'stručnjacima' kad svake sedmice pametuju o Unitedu...sad bodu u oči kad su pecnuli Liverpool...
M

Malo se..

pre preko 1 godinu

Malo se stavlja pod tepih da je rekao nesto rasisticki Gabrijelu. Bila je vest da PL istrazuje, ne cudi me da ne igra od te utakmice.. Ali Englez, kapiten Liverpula, tesko da ce ikakvu frku oko toga dici.
P

Patrik Šik

pre preko 1 godinu

Henderson je realno po kvalitetu veoma slab, jedino ga izvlači to što je dobar vođa i može da igra ako ima odlične igrače oko sebe, on razliku pravio ne bi u ovakvom Liverpulu i to zna i Klop i Pol Skols koji čuva leđa Englezu.
U

Uki021

pre preko 1 godinu

Ne pamtim lošijeg kapitena Liverpoola...
K

Kdkd

pre preko 1 godinu

Pa nije kapiten samo najbolji igrac, mi ih gledamo 90 minuta nedeljno, a oni provedu zajedno preko 40 sati nedeljno. Tu se vidi lider, tu se vidi ko utice pozitivno na atmosferu.
@

@uki

pre preko 1 godinu

Psmtim ja,dzerarda..goreg kapitena od njega imali nisu,zato su i osvajali sto su osvajali .kad pomislim ns njega,pomislis na klizanje i izgubljeni titulu i kad se oprastao pa im stouk dao 5za poluvrijeme..hendo ima premijer ligu,losiji igrac od njega ali kapiten dzerard e od njega goreg nema