Škrinijar smirio navijače Intera i čeka da zaigra sa De Frajem

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.03.18. | 18:34

Od transfera na leto nema ništa...

Bori se uprava Intera s finansijskim problemima i pokušava duže vreme da balansira na tankoj žici gde jedan pogrešan korak vodi u propast. Paralelno se traže i dobra kadrovska rešenja u timu, što poslednjih godina nije dalo mnogo dobrih rezultata. 

Jedna od svetlih tačaka Intera u moru pogrešnih odluka je štoper Milan Škrinijar, koji je letos stigao iz Sampdorije za ukupno 30.000.000 evra. Ne samo što se slovački reprezentativac ustalio u startnih jedanaest kod Lučana Spaletija, već je posao i jedan od najboljih igrača Nerazura zbog čega mu je cena naglo skočila. Kritičari sada veruju da bi Inter od njegove prodaje mogao da zaradi i 80.000.000 evra, pošto se za njegove usluge interesuju Barselona, Mančester junajted i PSŽ. 

Izabrane vesti

Uprkos dugovanjima koje je potrebno realizovati, interesovanje najbogatijih evropskih klubova s pravom je uzrujala Interove navijače, ali Škrinijar uverava da razloga za brigu - nema.
"Navijači se plaše da ću da odem? Mogu da budu mirni, srećan sam u Interu", siguran je Škrinijar, koga prava iskušenja tek čekaju po otvaranju letnje pijace. 

I ne samo što veruje da će ostati, već je navijače stavio na slatke muke, pošto je nagovestio i dolazak Stefana de Fraja iz Lacija, o čemu se priča i piše sedmicama unazad.
"De Fraj? On je odličan igrač, ima kvalitet, sigurno bi nam pomogao kada bi došao".

Škrinijar otkriva da je plasman u Ligu šampiona prioritet za Inter do kraja sezone.
"Moramo da ostavimo apsolutno sve što imamo na terenu, da igramo najbolje što je moguće. Ne samo kod kuće, već i na strani, gde nismo pobedili neko vreme. Potrebne su nam pobede zbog plasmana u Ligu šampiona".

A eto dobre prilike za brejk - na gostovanju Sampdoriji u nedelju od 12.30, gde će Škrinijar zaigrati protiv bivšeg kluba.
"Uvek je dobro videti svoje bivše saigrače. Svi znamo da su jaki kod kuće, ali mi moramo da pobedimo u Đenovi".

Foto: Action Images


tagovi

Stefan De FrajMilan Škrinijar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara