Stefan De Fraj
Stefan De Fraj

Skupa greška Rimljana - Fajenord tužio Lacio

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.03.18. | 22:21

Zbog Stefana de Fraja naravno

Rimski Tempo je objavio priču o najblaže rečeno glupoj administrativnoj greški Lacijala, koji su navodno greškom uplatili 2.000.000 evra na račun internet prevaranata, a sve na osnovu lažnog memorandum sa Fajenordovim grbom. Zvuči zaista bizarno, ali u Roterdamu ne žele ni da razmišljaju o tome. Oni žele svoj novac, pa večeras iz Holandije dolazi vest: Fajenord je tužio Lacio Sudu za arbitražu u sportu zbog neisplaćene poslednje rate na ime transfera Stefana De Fraja iz 2014. godine.

Izabrane vesti

Fajenord ne otkriva o kojoj se tačno sumi radi, ali kako je transfer sve skupa bio vredan 8.500.000 evra nije nemoguće da je u pitanju baš tih 2.000.000. U Roterdamu kažu da tužba i nije nova, da je podneta pre nekog vremena, pa sada Holanđani spekulišu da je ovom pričom o internet prevarantima rimski klub samo pokušao da pronađe alibi.

Verovatnije je ipak da je baš zbog te tužbe ceo slučaj i isplivao na površinu. I da su Lacijali zaista napravili neshvatljivu grešku zbog koje će platiti 2.000.000 evra. A prevaranti? Ako ih i uhvate, sva je prilika da su pare već potrošili.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stefan De Fraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara