Slaviće se titula...

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.04.19. | 12:00

Posle 34 godine

Sad ili nikad! Ali zaista...

Posle 34 godine, titula šampiona Grčke će konačno stiži na stadion Tumba i obradovati crno-beli deo Soluna.  Zanimljivo, u sadašnjem timu PAOK-a nijedan fudbaler nije bio ni rođen kada su crno-beli poslednji put osvojili titulu, u sezoni 1984/1985. Tačnije, jedino je defanzivac Stelios Mazelas '85. godište, ali nije preterano bitan šraf u solunskoj ekipi, s obzirom na to da je upisao samo tri meča u kupu. 

Izabrane vesti

Podsetimo, protekla takmičarska godina u grčkoj Superligi bila je jedna od najkontroverznijih u istoriji zemlje site huliganskih ispada. Okončana je titulom AEK-a, trogodišnjom suspenzijom gazde PAOK-a Ivana Savidisa koji je na sada već čuvenoj utakmici sa pištoljem za pojasom izašao na teren i pretio akterima - i što je najupečatljivije svrgavanjem Olimpijakosa sa trona posle sedam sezona hegemonije.

PAOK u pretposlednjem kolu dočekuje Levadijakos protiv kojeg je veliki favorit...
"PAOK će da slavi titulu. Gledaće da napune Levadijakos i zbog toga što su filijala Olimpijakosa", rekao je za TIP Novosti Marko Blažić.

Ostali mečevi?
"Jedina utakmica vredna pažnje u ovom kolu je duel na Kritu. OFI je vezao dve pobede, a neophodan mu je novi trijumf u direktnom duelu koji odlučuje o opstanku. Asteras je u seriji remija koji bi mu u ovom meču bio više nego dovoljan. Na Kritu nije lako da se igra zbog lošeg terena i navijača i mislim da je domaćin u maloj prednosti"dodao je nekadašnji član Crvene zvezde, Ružomberoka, Amkara...

Evo kako izgledaju Blažićevi tipovi...

AEK – LARISA 1

Atromitos – Panatinaikos GG

Lamija – Olimpijakos –

OFI – Asteras 1X

Panetolikos – Aris GG

Panionios – Janjina 1X

PAOK – LEVADIJAKOS 1-1&3+

KSANTI – APOLON 1

GRČKA 1 - 29. KOLO: 

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Grčka 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara