Slobodan Tedić na meču protiv Poljske (©MN Press)
Slobodan Tedić na meču protiv Poljske (©MN Press)

Slobodan Tedić ostaje u Holandiji i naredne sezone

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.05.21. | 11:29

Potvrdio Mančester Siti

Prva sezona Slobodana Tedića nije bila najsrećnija. Dugo je čekao radnu vizu, dva puta se mučio s povredom kolena, zarazio se koronom zbog čega mu je stradalo plućno krilo. Ali, kada je sve to ostavio iza sebe uspeo je da se vrati i završi sezonu u Zvoleu s solidnim utiskom.

21.00: (3,70) Viljareal (3,40) Mančester junajted (2,05)

Izabrane vesti

Po povratku na teren posle skoro tri meseca postigao je dva gola u naredna tri meča, prva dva u dresu kluba, te postao standardan u startnoj postavi holandskog kluba. Upravo zato je Mančester Siti odlučio da Tedića ostavi još godinu dana u Zvoleu kako bi nastavio s daljim kaljenjem i stiče potrebno iskustvo za jača takmičenja u budućnosti. Mančester Siti je ovu vest potvrdio tako da Tedić sigurno ostaje na istoj adresi.

Nekadašnji biser Vojvodine i Čukaričkog je sezonu u Zvoleu završio sa 17 odigranih utakmica skupio dva pogotka i jednu asistenciju. Podsetimo, on je u januaru 2020. otkipljen od Čukaričkog za 3.000.000 evra, ali je odmah postalo jasno da će svoj razvojni put da ima na drugoj adresi. Prvo je završio sezonu na Banovom brdu, posle čega je usledila cela problematika s dolaskom u Zvole...



tagovi

Slobodan TedićZvoleletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara