SMS pretnje sudiji koji je priznao gol u derbiju: Čuvaj se! Vadićemo te iz Dunava! Đokić: Ako mi naude, ima ko da me osveti

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.09.18. | 10:19

Arbitar iz Užica dobio veliki broj uvredljivih poruka posle okršaja večitih, kaže da se nije obraćao policiji

Fudbal u drugom planu. Nažalost. I ne prvi put. Umesto da se posle 158. večitog derbija priča o igri – a Partizan je, primera radi, pružio izuzetnu – u centru pažnje je fantomski gol Ričmonda Boaćija, za koji niko nema čvrste dokaze da je postignut, kao što ih nema i da nije postignut.

Bilo kako, odluka dodatnog sudije Nenada Đokića žestoko je uzdrmala sportsku javnost u Srbiji, koja danima komentariše šta se desilo u 73. minutu susreta devetog superligaškog kola. Toliko su se strasti uzburkale da je arbitar iz Užica od nedelje veče, kad je duel u Humskoj završen, dobio veliki broj SMS poruka, od kojih su neke – uverava Sportski žurnal – bile preteće sadržine.

Izabrane vesti

Taj dnevnik cititra:
„Vadićemo te iz Dunava, ovde kod Krčedina“, „J... te Grobari“ i „Čuvaj se, Đokiću“.

Isti izvor navodi da je Nenad Đokić, popularni Čkalja, zbog ovakvih poruka bio prinuđen da promeni telefonski broj.
Ni sam ne mogu da izbrojim koliko sam dobio uvredljivih i pretećih poruka. Ne plašim se nikoga i samo iz tog razloga nisam se obraćao policiji. Ako naude meni i mojoj porodici, država nek radi svoj posao, a mene će imati ko da osveti“, u tri rečenice saopštio je svoj stav Nenad Đokić Sportskom žurnalu.

Saga se nastavlja. Nažalost.

FOTO: Star sport


tagovi

Nenad Đokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara