Šok vest iz Niša: Radnički smenjuje Lalatovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.11.18. | 09:16

Poznat i naslednik

I pored toga što Radnički pod njegovom komandom piše najsvetlije stranice nove istorije i suvereno drži drugo mesto u Superligi,  Nenad Lalatović bi uskoro mogao da napusti mesto šefa stručnog štaba kluba sa Čaira. Ovu vest u današnjem izdanju plasirao je Sportski žurnal uz dodatak da se na niškim ulicama sve češće priča o takvoj mogućnosti, posebno posle utakmice sa Proleterom. 

Sporazumni raskid ugovora između Radničkog i Nenada Lalatovića mogao bi da bude ozvaničen već danas posle sednice Upravnog odbora kluba iz Niša. Na prvu loptu ova vest deluje šokantno, pošto Radnički igra odličan fudbal pod vođstvom nekadašnjeg štopera i trenera Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Ipak, kako piše Žurnal, u vrhu Radničkog odavno je sazrelo mišljenje da klub ne sme da toleriše česta odsustva šefa stručnog štaba sa zvaničnih utakmica. Mladi stručnjak nije vodio ekipu na tri prvenstvene utakmice, protiv Crvene zvezde, OFK Bačke i Proletera. Dakle, propustio je dva vezana meča, a sa Čaira je stiglo nevešto objašnjenje da je morao da izostane zbog virusa.

Da priča o smeni Nenada Laltovića ima osnova govori i naredna informacija. Ljudi iz Radničkog već imaju spremno rešenje za mesto šefa stručnog štaba. Reč je o Aleksandru Veselinoviću, čoveku koji je pravio sjajne rezultate sa Spartakom prošle sezone. Potom je otišao u Vojvodinu gde se nije dugo zadržao.

Iako od avgusta nije šef stručnog štaba Novosađana Veselinović je i dalje ugovorom vezan sa Vojvodinom. Tačnije, čeka na sporazumni raskid.

Kako bilo, predstoje nam vreli dani u Nišu.

(Foto Star Sport)


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara