Solskjer jedini kandidat za klupu Mančestera

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.03.19. | 09:20

Pored rezultata, Norvežanina preporučilo što je potpuno promenio atmosferu u klubu i oko njega

Ukoliko mirno privede sezonu kraju, bez nekih velikih lomova, Ole Gunar Solskjer ne mora da brine za posao u Mančester junajtedu. Vršilac dužnosti menadžera Crvenih đavola ujedno je i jedini istinski kandidat za taj posao za narednu sezonu.

Bez obzira što su čelnici kluba sve vreme tražili novog menadžera, neko zvučno ime, koje bi od leta preuzelo Mančester, Solskjer je ćutao i radio i sjajnim rezultatima lansirao sebe ispred Masimilijana Alegrija iz Juventusa i Maurisija Poketina iz Totenhema, saznaje ESPN.

Izabrane vesti

Norvežanin je od dolaska na mesto privremenog menadžera ekipe predvodio Mančester do 12 pobeda, dva remija, a jedini meč koji je izgubio je od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona (2:0).

Solskjer je uspeo da tim koji je bio u zaostatku od 11 bodova za četvrtim na tabeli, dovede na samo bod iza Arsenala, te sada ima realne šanse da se bori za mesto u Ligi šampiona naredne jeseni, što bi, s obzirom na situaciju jesenas, bio uspeh za klub sa Old Traforda.

Pored rezultata, Ole Gunar Solskjer je pobrao najveće simpatije čelnika Mančestera zbog toga što je i ponašanjem, manirima, izjavama, potpuno preokrenuo situaciju u klubu i oko njega, te se „ludila“ Žozea Murinja više niko ni ne seća, niti želi da se seća.

(FOTO: Reuters)

 


tagovi

Ole Gunar Solskjer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara