Spaletijev dirigent veran Napoliju

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.03.23. | 15:15

Stanislav Lobotka potpisao novi ugovor sa liderom italijanskog prvenstva

Viktor Osimen rešeta, Hviča Kvarachelija ga razigrava i sa rivalom se poigrava, pa su svi ostali igrači Napolija ove sezone ostali u senci napadačkog tandema Azura. Među njima i Stanislav Lobotka, tihi heroj po svemu sudeći istorijske sezone kluba i dirigent ekipe Lučana Spaletija. I ako su fudbalskoj javnosti možda promakle partije slovačkog veziste, čelnicima na stadionu Dijego Armando Maradona nisu, pa je Lobotka nagrađen novim ugovorom.

Slovak je ove srede, pred revanš utakmicu sa Ajntrahtom, potpisao novi ugovor sa klubom, obavezavši mu se na vernost do leta 2027. godinu uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Izabrane vesti

Lobotkin prethodni ugovor isticao je u junu 2025. godine, pa iako nije bilo potrebe za žurbom, u redovima lidera italijanskog prvenstva osetili su da je vreme da reaguju, budući da je 28-godišnjak sve popularniji među klubovima izvan granica Italije.

Nagrađen je Lobotka i povišicom za novi potpis. Umesto dosadašnja 2.000.000 evra na godišnjem nivou navodno će inkasirati 2.800.000, a mogao bi da dobije i dodatnih 500.000 kroz bonuse.

Standardni reprezentativac Slovačke u Napoli je stigao iz Selte januara 2020. godine za 21.000.000 evra, a od kolikog je značaja za Spaletijev tim govori podatak da je odigrao svaku od 34 utakmice u svim takmičenjima u dosadašnjem delu sezone.



tagovi

stanislav lobotkaNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara