Komentari na vest

Španski izgovori za brodolom u Glazgovu: Škoti igraju smećarski fudbal, trava je previsoka…

T

Transfer Boy

pre oko 1 godinu

Spanci nikad slabiju reprezentaciju nisu imali, nema vise top klase fudbalera poput - Ramosa, Cavija, Inieste, Vilje i ostalih..Dovoljno je samo spomenuti da je sinoc protiv Skotske u startnoj postavi kao prvi napadac bio - Joselu..drastican pad kvaliteta kod njih
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Nije trava bila previsoka, nego ste vi preniski.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Spanci da pricaju o simuliranju? Nema vecih foliranata od njih. Pa i kad su postali svetski prvaci, to je bilo zato jer je sudjenje bilo kao da igraju balet. A tek sto se tice provokacija i tu su Spanci prvi. A i trava visoka, tako se i jedan nas klub svojevremeno vadio za poraz.
M

Markos22

pre oko 1 godinu

Oni nasli da pricaju o smecarskom fudbalu, a na svetskom pustili Japan da ih pobedi da ne bi isli na Hrvate...strasno
B

Baksuz

pre oko 1 godinu

Kad sam vidio pocetni sastav Spanije i formaciju Skotske zatego keca ko kucu bravo ja hah, al ozb stoper Osasune ?? , lijevi bek iz Valencije , sredina Real Sosjedad, naaapad Joselu 33 godine Espanjol , Ceballos pa covjek klupa u Realu pa sta drugo da ocekuju ?
s

s1

pre oko 1 godinu

Ajde ovo trosenje vremena, ali kada Spanac kaze uvek padaju...
1

123987

pre oko 1 godinu

Neka im još i Bajčetić...
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Španska reprezentacija koju sam ja sinoć gledao na svakoj apsolutno svakoj poziciji nema boljeg igrača nego što ima Škotska. Tako da ne znam o kakvom se iznenađenju piše? Zaista ne kapiram. Škoti ozbiljan čvrst tim sastavljen od premijerligaskih igrača. Španija smešan tim sastavljen od polovnih igrača smešnih klubova.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Шпанија није топ тим више. Њима Себаљос носи број десет. Погледаш им страних 11 и видиш да су веома далеко од топ тима,по именима . Хоселу и Мората им нападачи.
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Ja goru Španiju dugo nisam gledao. Oni nisu briljirali ni protiv Norvežana, pa su dobili većim rezultatom nego što su zaslužili... A ovo što prozivaju Škote- pa moraju nekako da se pravdaju, mada su sve to gluposti...
S

Sabago

pre oko 1 godinu

Zamislite,Spanci pricaju o kradji vremena. Pa to je njiho stil igre od kako je fudbal nastao !
0

0000

pre oko 1 godinu

kraljevi simuliranja, valjanja i krađe vremena nekome drže morale pridike ko o čemu - .... . ......
l

lol12

pre oko 1 godinu

A mozda je razlog jer je izveo postavu koja bi se borila za opstanak u Primeri.David Garsia,Poro,Merino,Pino,Sebaljos,Oyarzabal,Joselu...Ako je to najbolje sto ima Spanija onda ovakvi rezultati ce biti sve cesci.Ne mogu ti lideri u ekipi biti fudbaleri Osasune,Sosiedad,Espanjola i ti da ocekujes da odigras bez poraza a njima poraz u klubovima ko dobar dan.
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Kada Spanac uzme da prica o postenju i valjanju po terenu. Pa za vreme vladavine tvog trenera Gvardiole u Barseloni ja ne znam da l je protekla utakmica da neko nije iscenirao bar 2-3 prekrsaja, valjao se po terenu, itd. Toliki broj padavicara na jednom mestu nije zabelezen u istoriji fudbala, Buskec, Pedro, Alba, Aleksis Sancez, itd. I slag na tortu Aleksis Sancez koji iscenira prekrsaj za penal na prijateljskoj utakmici protiv PSG-a, o cemu vise pricati.
C

Chacarita

pre oko 1 godinu

Spanija mi stvarno iz godine u godinu postaje odvratnija reprezentacija. A boga mi i smesnija, njima ladno prvi napadac Joselu ja ne verujem hahah
B

Belgrano

pre oko 1 godinu

Ali zamisli kad ti Spanci govore da igras smecarski fudbal i da ti oni pricaju da bi oni igrali fudbal sa vise duela hahahaha
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Koliko moras biti bezobrazan i pricati o simuliranju, a igras u reprezentaciji za koju su donedavno igrali Ramos, Pike, Buskets, Pedro i ostali prevaranti??