Stojković, Jovičić i Stojiljković
Stojković, Jovičić i Stojiljković

Spartaksov adut fizička priprema, Zvezdina prednost snažan kolektiv

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.07.18. | 16:52

„Imamo u ekipi nekoliko manjih problema sa povredama, ali siguran sam da ćemo izaći na teren u Rigi u najjačem sastavu”, kaže Filip Stojković

Crvena zvezda je spremna za prvu utakmicu na evrosceni u novoj sezoni. Izabranici Vladana Milojevića sutra ujutru putuju u Rigu, gde će u sredu od 18 časova odigrati prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Spartaksom iz Jurmale.

Jedan od predvodika ekipe i u novoj sezoni biće pouzdani desni bek Filip Stojković.
Svi igrači se osećaju odlično, srećni smo što se vraćamo zvaničnim utakmicama. Imamo u ekipi nekoliko manjih problema sa povredama, ali siguran sam da ćemo izaći na teren u Rigi u najjačem sastavu. Maksimalno smo motivisani i spremni da se pokažemo u najboljem svetlu. Naš stručni štab zaista fantastično analizira protivnike, imamo sastanke na kojima se upoznamo sa svakim protivnikom do najsitnijih detalja i to nam mnog znači. Znamo da je ekipa Spartaksa fizički dobro pripremljena, jer kod njih prvenstvo već traje, ali verujem u svoje saigrače, znam da smo kvalitetan kolektiv i da ćemo maksimalno motivisano ući u ovu utakmicu”, rekao je Stojković.

Izabrane vesti

Ekipa Vladana Milojevića pobedila je na svih šest prijateljskih utakmica u pripremnom periodu.
Mnogo nam znači ta činjenica, posebno na psihološkom planu. Uvek je dobro kad se pobeđuje, dobre igre u pripremnom periodu daju dodatno samopouzdanje ekipi. Pokazali smo na delu koliko smo kvalitetno i predano radili i na Zlatiboru i u Austriji, tako da smo sada spremni za nove izazove.

Osmorica novih fudbalera pridružila su se ovog prelaznog roka ekipi Crvene zvezde.
Sigurno će biti potrebno još malo vremena da se potpuno svi uklope u naš sistem igre i da ispune sve ono što šef na terenu traži od nas, ali za sada im odlično ide. Radi se o izuzetno kvalitetnim igračima koji su se zaista lepo uklopili. U našoj svlačionici uvek vladaju drugarstvo i dobro raspoloženje”, poručio je Stojković i pozvao navijače da podrže ekipu u ovoj sezoni, baš kao što su to činili u prošloj.

Foto: Star Sport


tagovi

Filip Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara