SPECIJAL: Mertens strelac, Napoli pobeđuje – kvota 3,00

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.19. | 11:32

U čitavoj slobodnoj igri nalazi se više od 50 igara, a možete i da se kladite na to ko će biti finalisti u Bakuu

Ima li nade za Napoli? Donosi Arsenal velikih 2:0 u grad pod Vezuvom, ali svi znamo i da je 2:0 “najopasniji rezultat”. Nije uspela misija Karla Anćelotija, makar u Londonu, da naudi Tobdžijama i osveti im se što su ga letos odbili, ali nisu još sve nade potonule.

Napoli će morati žestoko da se potrudi da bi izbacio Engleze, ali imaju Italijani opasan napadački arsenal, koji i te kako može da naudi Arsenalu.

Izabrane vesti

Jedna od udarnih igala Nebeskoplavih je Dris Mertens, belgijski ofanzivac, majstor fudbala sposoban da na svaki način i iz svih pozicija zatrese mrežu rivala. E, pa ako verujete da će Mertens pogoditi gol Arsenala i da će Napoli dobiti utakmicu, za vas je kvota 3,00.

Jedna od vrlina Drisa Mertensa je da ume da pogodi i iz slobodnog udarca. Gol iz slobodnjaka na ovoj utakmici donosi kvotu 9,00!

SLOBODNA IGRA - KOMPLETNA PONUDA

Arsenal se sigurno neće braniti na San Paolu. To Tobdžijama nije u krvi. Pa, ako smatrate da će Englezi dobiti utakmicu i da će Pjer-Emerik Obamejang biti strelac, čeka vas kvota 7,50.

Uzavrela atmosfera na tribinama i južnjačka krv mogli bi da “zapale” malo situaciju na terenu, pogotovo ako Napolitancima bude malo nedostajalo za prolaz. Takve situacije znaju da poguraju igrače, da ih ponese preko mogućnosti, pa da “seven” i neki crveni karton. Isključenje na utakmici u MOZZART kladionicama nosi kvotu 5,50.

U čitavoj slobodnoj igri nalazi se preko 50 igara, a možete i da se kladite na to ko će biti finalisti u Bakuu. Sve kvote možete pronaći – OVDE.

(FOTO: Reuters)

 

 


tagovi

NapoliArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara