Spektakularan meč legendi Milana i Liverpula (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.19. | 19:17

Redsi bolji - 3:2

Legende Milana i Liverpula odigrale su spektakularnu prijateljsku utakmicu na Enfildu. U znak sećanja na dva čuvena finala Lige šampiona 2005. i 2007. godine u gradu Bitlsa okupili su se igrači koji su učestvovali u te dve utakmice, ali bilo je tu i nekih starijih igrača, poput Robija Faulera. Redsi su slavili sa 3:2, a meč su obeležili sjajni pogoci upravo pomenutog Faulera, Đuzepea Pankara i Andree Pirla koji je pokazao da njegova magija još nije iščezla. 

Tribine Enfilda bile su ispunjene do poslednjeg mesta, igralo se dva puta po 40 minuta i za to vreme nismo videli samo lepe golove, već pregršt fantastičnih poteza starih majstora. 

Izabrane vesti

Evo i sastava:

Legende Liverpula: Dudek - Džonson, Karager, Hipija, Ager - Kenedi, Džerard, Kvarme - Lusi Garsija, Fauler, Kajt. Igrali su još: Vesterveld, Mekmanaman, Mekatir, Oldridž, Traore, Berger, Sise, Dijao, Šmicer, Oven.
TrenerKeni Dalgliš.

Legende Milana: Dida - Kafu, Kostakurta, Kaladze, Seržinjo - Pirlo, Gatuzo, Ambrozini - Rui Kosta, Kaka - Inzagi. Igrali su još: Abijati, Borijelo, Karbone, Favali, Fjori, Digao, Maldini, Odo, Pankaro, Šimić.
Trener: Karlo Anćeloti.

 


tagovi

Prijateljske utakmice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara